marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita care la 11 ani uimea greii de la Hollywood chiar in primul ei rol. Imagini rare cu prima auditie din viata lui Natalie Portman

Anul viitor la decernarea premiilor Oscar nu se mai pariaza pe Natalia Portman, cea mai buna actrita in 2011 cu rolul din Lebada Neagra. Insa fanii si-au adus aminte de evolutia spectaculoasa a actritei de 30 de ani cu imagini rare de la prima audie din viata lui Natalie Portman.

Actrita care la 11 ani uimea greii de la Hollywood chiar in primul ei rol. Imagini rare cu prima auditie din viata lui Natalie Portman

La 11 ani uimea pe toata lumea la debutul in filmul artistic Leon/Profesionistul al lui Luc Besson. Aparand alaturi de Jean Reno si Gary Oldman, Portman a jucat rolul Mathilde, o tanara care incearca sa scape de un ucigas platit dupa ce parintii ei sunt ucisi de un ofiter corupt.

La momentul realizarii auditiei, pierduta printre arhivele de la Hollywood, Natalie avea doar 11 ani, iar la 13 ani aparea deja in primul interviu la David Letterman si devenise o vedeta, dupa ce interpretase rolul Matildei, din Leon.

Filmele lansate  in aceasta vara Thor si Your Highness nu i-au convins nici pe fani si nici pe critici, insa toata lumea asteapta sa vada in ce pelicule va mai juca in urmatorii ani actrita care a nascut primul ei copil in aceasta vara. Natalie a luat o pauza asa ca nu se cunosc foarte multe lucruri despre urmatoarele ei proiecte cinematografice. 


Nascuta aproape de Zidul plangerii, la Ierusalim, Natalia Portman isi aminteste ca, in copilarie, a fost saraca dar fericita. “Desi tata era doctor nu aveam bani. Nu am crescut intr-o casa mare si nici nu am avut o masina frumoasa dar mama si tata foloseau economiile pentru bilete la teatru, lectii de balet si calatorii”. Descoperita acum 19 ani de un agent de modelling a devenit apreciata cu filme ca "Visand la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" si "V de la Vendetta".


Pentru  rolul magistral din “Black Swan”, pentru care a primit la sfarsitul lui februarie Oscarul,  Natalia Portman s-a pregatit de la varsta de 4 ani cand a luat primele ei lectii de balet.”Am inceput sa dansez la 4 ani, am fost o tocilara care-si dorea sa mearga la Jeopardy (n.r. concurs de cultura generala)”, spune actrita cu origini romanesti.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies