marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Evolutia lui Anne Hathaway. Actrita care s-a dezbracat ca sa-si rastoarne cariera face 29 de ani. Cele mai bune roluri ale ei

In 2001, a fost starul revelatie al anului, in 2006 a fost numita una dintre cele mai frumoase femei din lume, in 2008 a primit prima nominalizare la Oscar, ieri, Anne Hathaway, etichetata de presa ca actrita care s-a dezbracat pentru ca sa-si rastoarne cariera, a facut 29 de ani.

Evolutia lui Anne Hathaway. Actrita care s-a dezbracat ca sa-si rastoarne cariera face 29 de ani. Cele mai bune roluri ale ei

Top 10 cele mai bune roluri din cariera lui Anne  Hathaway!


Cu origini irlandeze si frantuzesti, Anne Jacqueline Hathaway s-a nascut pe 12 noiembrie 1982 ( in aceeasi zi cu legenda Grace Kelly) in Brooklyn si i-a calcat pe urme mamei - la randul ei actrita.

A fost crescuta in religia catolica cu ceea ce ea considera "valorile cu adevarat puternice," si a vrut sa fie calugarita in timpul copilariei. La 15 ani s-a razgandit dupa ce a aflat ca fratele ei Michael este homosexual. Desi o catolica declarata, actrita a simtit ca nu poate face parte dintr-o religie care respinge orientarea sexuala a fratele sau. Astfel, a declarat ca este o crestina non-confesionala.

Anne Hathaway a crescut in Short Hills, New Jersey, si a absolvit Liceul Millburn unde jucat in mai multe piese de teatru ale scolii . A petrecut mai multe semestre de studiu la Vassar College din Poughkeepsie, New York, inainte de transferul la New York University's Gallatin School of Individualized Study. Actrita a fost membru al Grupului de Teatru Barrow si primul adolescent admis in acest grup. Ea si-a facut debutul in actorie in 1999 in serialul de televiziune “Get Real”, dar primul ei rol important a fost in comedia Disney “The Princess Diares” (2001), alaturi de Julie Andrews, film care a adus-o in atentia Hollywoodului.


A continuat sa apara in filme de familie in urmatorii trei ani si a avut roluri in productii precum "Ella Enchanted" si "The Princess Diaries 2: Royal Engagement" (ambele in 2004). Dupa o droaie de titluri cumintele in care a interepretat personaje blande si simpatice, a venit o vreme cand Anne Hathaway s-a hotarat sa accepte roluri mai dezinhiba(n)te. Era sansa ei sa-si modifice traiectoria carierei.

Zis si facut. In 2004 a acceptat rolul principal in Havoc, un thriller bine pigmentat cu sex. Fetele cu bani din Los Angeles, plicitisite de lumea lor frumos aranjata, fac o excursie in partea saraca a orasului, unde se inhaiteaza cu niste mexicani periculosi. Va descriu doar ritualul de acceptare in gasca: fata da cu zarul. Numarul care ii pica e acela al baietilor cu care merge in camera alaturata pentru un dezmat.


Ca un repeat, in 2005  a facut parte din distributia lui Brokeback Mountain unde a ramas inca o data fara sutien intr-o scena  de sex in masina. Cel mai recent, Anne a incins cearseafurile (si nu doar) in Love and Other Drugs cu Jake Gyllenhaal, rol pentru care a fost nominalizata la Globurile de Aur. In aceata toamna apare din nou goala in drama One Day  pe care o puteti vedea la cinematografe, insa se pare ca actrita si-a facut probleme mai mari pentru accentul sau din film, decat pentru momentele in care apare goala. Frumoasa bruneta a fost numita in aceasta vara de revista TIME actrita cu cel mai prost accent din istorie pentru ca a cam dat cu bata in balta incercand sa sune britanica in drama romantica  unde joaca alaturi de Jim Sturges.


Se pare ca schimbarea de registru i-a convenit de minune, anul trecut a jucat in fantezia cu incasari de peste un miliard de dolari - Alice in Wonderland - alaturi de Mia Wasikowska, Johnny Depp si Helena Bonham Carter, in 2011 a prezentat Gala Premiilor Oscar iar pentru urmatorii ani pregateste doua super productii: este noua Catwoman in ultima parte din trilogia Batman a lui Christopher Nolan - The Dark Knight Rises si va juca in musicalul Les Miserables care are o distributie fantastica Hugh Jackman, Russell Crowe si Helena Bonham Carter.

Una dintre cele mai bune prestatii din cariera sa este drama din 2008 - Rachel Getting Married pentru care a primit prima nominalizare la Oscar din cariera. A declarat in repetate randuri ca se inspira de la Emma Thompson, Kate Winslet si Meryl Streep si ca nu are vreo problema in a se dezbraca in filme. Top 10 cele mai bune roluri din cariera lui Anne  Hathaway!



 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies