marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ea era femeia care se lupta cu T-1000 in Terminator. Cum s-a transformat intr-o femeie obisnuita cea mai dura eroina

In urma cu 28 de ani, James Cameron lansa The Terminator, filmul despre razboiul dintre roboti si oameni, care avea sa devina o legenda. Nu numai ca a intrat in istorie, dar filmul a dat nastere a doi eroi de actiune care au ramas in inimile spectatorilor: Arnold Schwarzenegger si Linda Hamilton.

Ea era femeia care se lupta cu T-1000 in Terminator. Cum s-a transformat intr-o femeie obisnuita cea mai dura eroina

Desi au trecut aproape trei decenii de la premiera filmului, personajele create de James Cameron nu au fost uitate, devenind idolii unei generatii intregi. Lansata in 1991 aceasta a fost pelicula cu cele mai mari incasari din serie si ultimul film in care James Cameron s-a implicat ca regizor. The Terminator a intrat direct pe prima pozitie in box-office si a reusit sa faca la nivel mondial incasari de 519 de milioane de dolari.

 

Succesul productiei a fost ajutat si de Linda Hamilton, eroina dura care atunci era visul oricarui barbat. Cu o arma automata in mana, un trup de invidiat si cu o tigara in mana, Sarah Connor, personajul pe care Linda Hamilton il interpreta, parea invincibila si trecea pe lista celor mai puternice persoanje feminine din istorie. Transformarea fizica pe care Linda Hamilton a facut-o pentru Terminator 2  a fost inclusa pe lista celor mai dure transformari. Actrita a avut un program sever, ore intregi de antrenamente, dar in final a obtinut rezultatul dorit.

 

 

Insa trecerea anilor si-a lasat amprenta asupra celei care era considerata un adevarat sex-simbol. La aproape 56 de ani, dupa o viata plina de probleme in care a fost dependenta de cocaina, Linda Hamilton este o femeie aproape de nerecunoscut, imbatranita, plina de riduri, cu un aspect neingrijit.

 

Implicata in diverse proiecte tv, actrita care sucea mintile barbatilor a ramas cunoscuta doar pentru cele doua filme din seria The Terminator, cele mai mari performante din cariera acesteia.

 

Seria Terminator a devenit una cult atat pentru cinematografia mondiala cat si pentru genul de actiune-SF, care s-a schimbat radical de atunci. Filmul lui James Cameron a primit aprecierea Academiei Americane de Film, care a inclus pelicula acestuia pe locul 42 in top celor mai terifiante 100 de filme din istorie.


Galerie foto


Modifică setările cookies