marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita cu cei mai frumosi sani de la Hollywood si-a aratat decolteul intr-o rochie creata de o romanca. Cum arata vedeta la premiera noului ei film

Emily Ratajkowski, actrita devenita faimoasa in toata lumea datorita videoclipului pentru piesa "Blurred Lines" are o cariera din ce in ce mai solida la Hollywood.

Actrita cu cei mai frumosi sani de la Hollywood si-a aratat decolteul intr-o rochie creata de o romanca. Cum arata vedeta la premiera noului ei film

Tanara in varsta de 24 de ani se afla acum in plin turneu de promovare a noului sau film, "We are your friends", in care joaca alaturi de Zac Efron.

Are un corp perfect si este constienta de asta, asa ca Emily Ratajkowski nu ezita sa poarte cele mai indraznete tinute. La premiera din Los Angeles a noului sa film, actrita a ales sa poarte o rochie creata de Maria Lucia Hohan, designerul roman la moda printre vedetele de peste ocean.


"We Are Your Friends" este un film despre cum iti gasesti vocea interioara si pasiunea. Plasat in lumea muzicii electronicii si a cluburilor de noapte, filmul spune povestea unui tanar DJ aspirant, Cole (Zac Efron) care isi petrece zilele pierzand vremea cu prietenii sai din copilarie, iar noptile lucreaza la piesa cu care vrea sa dea lovitura. Insa, viata lui va fi data peste cap cand cunoaste un alt DJ James (Wes Bentley), carismatic dar tulburat,  care il ia sub aripa lui. Lucrurile se complica cand Cole se indragosteste de iubita mult tanara, dar superba a lui James, interpretata de Emily Ratajkowski. Astfel, Cole este prins intre o relatie intensa, dar interzisa si prietenia fata de omul care il poate ajuta sa isi implineasca visul de-o viata.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies