marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita desfigurata la filmarile de la Transformers 3 a primit despagubiri de 18 milioane de dolari

In 2010, in timpul filmarilor de la Transformers 3 o tanara actrita, Gabriella Cedillo, a fost lasata cu leziune cerebrala permanenta in urma unui accident. Avocatii ei au acuzat studiourile Paramount Pictures ca au facut tot ce le-a stat in putinta sa nu-i plateasca facturile medicale. Un tribunal american a decis astazi ca femeia sa primeasca despagubiri de 18 milioane de dolari, in urma unei intelegeri intre cele doua parti.

Actrita desfigurata la filmarile de la Transformers 3 a primit despagubiri de 18 milioane de dolari

Cascadorii terminate prost: 15 mari actori care s-au ranit la filmari!


In 2010, tanara actrita Gabriella Cedillo lucra ca figurant pe platourile peliculei regizate de Michael Bay, Transformers 3: Dark of the Moon, film care s-a bucurat de incasari de peste un miliard de dolari anul trecut.

In septembrie 2010 in Hammond, Indiana, in timp ce conducea o masina intr-o scena ce presupunea o cascadorie, un cablu de inalta tensiune a zdrobit parbrizul masinii si a lovit-o puternic in cap pe actrita. Tanara a fost dusa de urgenta cu elicopterul la spital cu rani grave la cap, insa a suferit leziuni cerebrale irecuperabile.


Actrita nu era un cascador profesionist, ci doar un figurant care a acceptat sa-si conduca pe o autostrada propria masina. Avocatii ei au acuzat modul precar in care a fost securizata masina in timpul cascadoriei. Acestia au condamnat si modul in care studiourile Paramount Pictures au tratat accidentul evitand prin numeroase procese sa-i plateasca tinerei facturile medicale a anuntat postul NBC.



Producatorii de la Transformers 3 plateau figurantii de la acele filmari cu 25 de dolari pe zi. "Nu am fost informati corect cu privire la riscurile la care ne-am supus la filmari iar banii primiti nu meritau efortul pe care l-am depus" a declarat un alt figurant, citat de dailymail.co.uk.

Gabriella Cedillo avea un job de casiera la o banca, insa a acceptat sa fie figurant pentru ca isi dorea sa devina actrita si sa intre in lumea filmului. Tanara si-a pierdut capacitatea de a intelege si evalua lucrurile si a ramas blocata cu intelegerea unui copil. Transformers 3 a costat 195 de milioane de dolari. Din distributia filmului au facut parte Shia LaBeouf, Patrick Dempsey, Frances McDormand, John Malkovich si fotomodelul Rosie Huntington-Whitely.

Familia tinerei a ajuns la o intelegere cu producatorii filmului si va primi despagubiri de 18,5 milioane de dolari. Accidentul a declansat o ancheta care a dorit sa afle daca si alte norme de securitate au fost incalcate pe platourile unde a fost turnat filmul regizat de Michael Bay.


Oficialii americani au ajuns la concluzia ca producatorii peliculei nu sunt vinovati pentru producerea "acestui accident nefericit, ce nu putea fi prevazut". Filmul "Transformers 3/ Transformers: Dark of the Moon" a avut premiera pe 29 iunie 2011 si a obtinut incasari de 1,12 miliarde de dolari pe plan mondial.
 




 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies