marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita din Baywatch desfigurata in timp ce cauta Arca lui Noe 

Aflata in vacanta in Turcia, una dintre protagonistele celebrului serial Baywatch, a avut parte de un eveniment neplacut in urma caruia s-a ales cu o serie de probleme medicale si un aspect socant al fetei.

Actrita din Baywatch desfigurata in timp ce cauta Arca lui Noe

Dornica sa-si indeplineasca un vis din copilarie, Donna D'Errico (44 de ani) a mers in Turcia pentru a face mai multe drumetii pe Muntele Arat in incercarea de a descoperi cat mai multe mistere despre Arca lui Noe. Insa, ceea ce trebuia sa fie o vacanta placuta s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru actrita din cauza unui cazaturi teribile pe care a suferit-o in timpul unei drumetii.


In urma acestui accident, Donna s-a ales cu mai multe rani si vanatai pe corp, dar mai ales pe fata, aspectul sau fiind unul socant.

 


"A fost visul meu de mica, de cand aveam 9-10 ani. Am mers la o scoala catolica si am fost fascinata de acest subiect. Am facut mai multe cercetari si am gasit o localizare destul de precisa a misterioasei barci", a marturisit actrita anul trecut intr-un interviu acordat celor de la AOL News.


Donna D'Errico s-a decis sa inceapa aceasta expeditie dupa ce a fost la un pas sa moara in urma unei infectii MRSA, o boala foarte periculoasa. "Medicii mi-au spus ca am fost foarte aproape sa-mi pierd viata, asa ca am decis ca este momentul sa fac ceva si pentru mine. Copiii au crescut, iar visul de a deveni actrita mi l-am indeplinit. Acum era timpul pentru altul", a explicat D'Errico.

 


Dupa succesul pe care l-a avut in Baywatch, Donna D'Errico nu s-a mai evidentiat in cariera cinematografica, insa a ramas in atentia publicului datorita aparitiilor in revistele pentru barbati. Casatorita cu Nikki Sixx pana in iunie 2007, timp in care cei doi au divortat de mai multe ori, Donna are doi copii, Franlie-Jean si Rhyan.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies