marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita Elizabeth Norment, cunoscuta din serialul "House of Cards", a murit la 61 de ani

Actrita americana Elizabeth Norment, cunoscuta pentru rolul din serialul "House of Cards", a murit, pe 13 octombrie, la varsta de 61 de ani.

Actrita Elizabeth Norment, cunoscuta din serialul House of Cards , a murit la 61 de ani

Elizabeth Norment, care a interpretat rolul lui Nancy Kaufberger, asistenta loiala a lui Francis Underwood, personaj jucat de Kevin Spacey, in seria dramatica "House of Cards", a murit pe 13 octombrie, la Memorial Sloan Kettering Cancer Center, o clinica de oncologie din New York. Detalii privind cauza decesului nu au fost facute publice.

 

"Toti membrii echipei «House of Cards» sunt profund intristati de decesul lui Elizabeth. A fost o actrita talentata, un suflet cald si o buna prietena pentru noi toti", a declarat Beau Willimon, creatorul serialului produs de Netflix.

 

Elizabeth Norment, nascuta la Washington si care a studiat la Universitatea Yale, a jucat in mai multe seriale de televiziune, printre care se numara "O familie de politisti/ Blue Bloods", "Law and order" si "Spitalul de urgenta/ ER", dar si in filme de cinema, precum "Fugarul/ Runaway" si "Femeia in rosu/ The woman in red".

 

Sursa: Mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies