marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita Hayden Panettiere, logodnica lui Vladimir Klitschko, a nascut o fetita: vezi ce nume deosebit va avea micuta

Actrita Hayden Panettiere, in varsta de 25 de ani, logodnica pugilistului ucrainean Vladimir Klitschko , a nascut joi o fetita.

Actrita Hayden Panettiere, logodnica lui Vladimir Klitschko, a nascut o fetita: vezi ce nume deosebit va avea micuta

Bebelusul, care a primit numele Kaya Kliciko, a avut la nastere greutatea de 3,5 kilograme si o lungime de 50,8 centimetri, precizeaza tabloidul american Us Weekly. Informatia a fost confirmata sambata de agentul de presa al actritei americane. in plus, cei doi parinti au dat o scurta declaratie pentru revista People in care au spus: "Suntem extrem de fericiti si de indragostiti!".

 

Acesta este primul copil atat pentru Hayden Panettiere, cat si pentru logodnicul ei, pugilistul Vladimir Kliciko, in varsta de 38 de ani.

 

 

 

 

Cei doi s-au logodit in octombrie 2013, dupa o relatie de patru ani. Actrita a afirmat recent ca nunta sa cu Vladimir Kliciko a fost amanata pentru moment din cauza tulburarilor politice din Ucraina.

 

Nascuta pe 21 august 1989 la Palisades, New York, Hayden Panettiere a debutat in televiziune inca de la varsta de 11 luni, datorita mamei sale. A inceput sa faca numeroase reclame publicitare, iar la 4 ani a fost aleasa sa joace in serialul "One Life to Live".

 

 

 

Actrita este cunoscuta pentru rolul lui Julie Spaulding din serialul "Guiding Light", difuzat de televiziunea americana CBS. De asemenea, a jucat alaturi de Julia Roberts, Willem Dafoe si Emily Watson in filmul "Licurici in gradina/ Fireflies in the Garden", de Dennis Lee, in "Mr. Gibb" si in "Croaziera de neuitat/ Tiger Cruise", o poveste dramatica, bazata pe atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.

 

In ultimii ani, actrita americana s-a remarcat in doua seriale de televiziune foarte populare - "Heroes" si "Nashville".


Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies