marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita Mila Kunis, aleasa cea mai frumoasa femeie din lume: de ce a fugit actrita din Cernauti si cum a ajuns sa cucereasca Hollywood-ul

Actrita de 28 de ani a fost numita sambata de tabloidul The Sun cea mai frumoasa femeie din lume, ocazie cu care vedeta din filmul "Black Swan" le-a povestit britanicilor cum a fugit din Cernauti in copilarie pentru a scapa de persecutiile impotriva evreilor.

Actrita Mila Kunis, aleasa cea mai frumoasa femeie din lume: de ce a fugit actrita din Cernauti si cum a ajuns sa cucereasca Hollywood-ul

GALERIE FOTO: 33 DE IMAGINI DIN CARIERA MILEI KUNIS!


Cu un corp perfect, ochi verzi si buze seducatoare, actrita a fost comparata adesea cu o varianta mai tanara a Angelinei Jolie.

Mila Kunis care va implini in august 29 de ani este cunoscuta pentru filme ca Forgetting Sarah Marshall (2008), Max Payne (2008), Extract (2009), The Book of Eli (2011), Date Night (2011), Black Swan (2011), Friends with Benefits (2011), insa a avut o viata grea pana sa ajunga star la Hollywood.


Nascuta la Cernauti, in Ucraina , actrita a trebuit sa ascunda in copilarie faptul ca era evreica de teama persecutiilor din fosta URSS. "Am plecat ca sa scap de ura. Era o tara care evident nu te dorea. Bunicii mei au supravietuit Holocaustului, insa multe din rudele mele au murit" a marturisit aceasta.

"Parintii mei m-au crescut sa stiu ca sunt evreica. Sa stiu cine sunt cu adevarat" a mai povestit tanara actrita. "La scoala, in copilarie vedeam peste tot semne antisemite" a adaugat ea.


 

Pe numele ei real Milena, actrita a plecat din Ucraina pe cand avea 7 ani si URSS-ul se destrama, alaturi de parintii ei, tatal Mark, inginer mecanic, mama Elvira, profesoara de fizica si fratele mai mare - Michael.

Cand a ajuns in America, nu putea vorbi engleza asa ca scoala in Los Angeles a fost o tortura pentru ea: "Plangeam in fiecare zi. Nu intelegeam cultura. Nu intelegeam oamenii"


Tatal ei s-a anjagat ca sofer de taxi iar mama ca farmacista. Astfel parintii au putut sa o inscrie la lectii de actorie de la 9 ani. Cu ajutorul unui manager care a descoperit-o in timpul unei repetitii pentru o piesa de teatru actrita a jucat doi ani mai tarziu intr-un episod din telenovela Days Of Our Lives.


De aici au urmat roluri episodice in seriale ca "The John Larroquette Show" (NBC, 1993-96), "Unhappily Ever After" (The WB, 1995-99) si "Hudson Street" (ABC, 1995-96). Kunis a trecut la roluri mai mari in "7th Heaven" (The WB, 1996-2006), inainte sa joace o versiune mai tanara a Angelinei Jolie in "Gia" (HBO, 1998), un film biografic extrem de apreciat despre viata modelului Gia Carangi.


Mila a pus mana pe rolul care avea sa o propulseze in atentia tuturor  - cel din serialul "That 70s Show"(Fox, 1998-2006) mintind despre varsta ei: producatorii cereau o tanara de 18 ani, in timp ce Mila avea doar 14 ani. A primit rolul lui Jackie Burkhart o fata bogata, rasfatata si superficiala iar la filmari s-a imprietenit cu Ashton Kutcher. Despre cei doi presa americana a scris in urma cu o luna ca ar fi impreuna, insa actrita a negat: "Este absurd. Suntem doar prieteni. Un prieten e un prieten".



Actrita a mai fost legata sentimental de fostii colegi din filme: anul trecut au fost zvonuri ca s-ar iubi cu Justin Timberlake, partenerul din comedia romantica Friends With Benefits.

Insa cea mai lunga relatie a vedetei a fost cu starul din Home Alone - Macaulay Culkin cu care a inceput sa se intalneasca de la 18 ani. Cei doi s-au despartit in 2010, dupa 8 ani impreuna. Desi despartirea lor a fost una amiabila, au fost ingrijorari in legatura cu sanatatea actorului.

Cel mai memorabil rol al actritei ramane cel al ambitioasei balerine Lily din Black Swan. Scenele de sex cu colega Natalie Portman care a primit si Oscar pentru acest rol au facut inconjurul presei la vremea respectiva. Cele doua erau bune prietene inainte de a incepe filmarile. "Sa filmezi scene de sex nu este confortabil indiferent daca partenerul e femeie sau barbat" a declarat aceasta.


Insa nu momentele senzuale alaturi de Natalie Portman au fost marea problema, ci lectiile de balet pentru care actrita a slabit 10 kilograme. "Am facut de multe ori la repetitii intindere de ligamente si ma intrebam << De ce imi fac asta?!>>"

La vara actrita va lansa o comedie cum nu ai mai vazut pana acum - Ted unde joaca alaturi de Mark Wahlberg. Filmul este regizat de Seth MacFarlane creatorul serialului de comedie animat The Family Guy unde actrita este de asemenea implicata.


In 2013, Mila Kunis va aparea in rol de vrajitoare in productia celor de la Disney "Oz, the Great and Powerful" - povestea unui tanar iluzionist fortat sa calatoreasca cu un circ intr-un balon, cu care ajunge, in urma unei tornade, pe taramul lui Oz - condus de doua vrajitoare malefice. Filmul ii mai are in distributie pe Rachel Weisz, James Franco, Michelle Williams si este regizat de Sam Raimi.


Mila Kunis la 10 ani


Sursa foto: Getty



Modifică setările cookies