marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele 6 actrite care formeaza femeia perfecta: cum arata chipul dorit de toate femeile din lume

Milioane de femei viseaza la nasul lui Natalie Portman, buzele lui Scarlett Johansson sau ochii lui Anne Hathaway. Sase dintre actritele de top ale momentului au creat imaginea femeii ideale.

Cele 6 actrite care formeaza femeia perfecta: cum arata chipul dorit de toate femeile din lume

In numarul din aprilie, revista australiana Marie Claire a construit imaginea femeii perfecte, alegand cele mai frumoase trasaturi de la unele dintre cele mai populare actrite din lume.

 

Femeia ideala ar trebui sa aiba ochi ca ai lui Anne Hathaway, nasul lui Natalie Portman, buze ca ale lui Scarlett Johansson, obrajii lui January Jones si linia maxilarului ca a lui Halle Berry, iar parul ideal ar fi cel al cantaretei/actritei Taylor Swift.

 

Studiul a fost facut pe baza informatiilor oferite de chirurgi plasticieni din intreaga lume. Conform datelor lor, aceste actrite au fost cel mai des mentionate de catre paciente cand au ales sa isi modifice o parte a fetei.
 

Dintre actritele ale caror trasaturi alcatuiesc chipul ideal, Halle Berry este cea mai in varsta, 45 de ani, iar Taylor Swift este cea mai tanara, 22 de ani.

 

In acest studiu, nu au fost luate in considerate structura pielii, sprancenele, fruntea sau dintii.

 

Conform Asociatiei  Americane de Chirurgie Plastica, in 2009 femeile din SUA au cheltuit 10 miliarde de dolari pe operatii estetice.  In Australia, femeile cheltuie 850 de milioane de de dolari.

 

 

Sursa foto: Getty/ Marie Claire


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies