marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Acum 13 ani Thora Birch facea furori in American Beauty. Cum arata acum actrita a carei cariera s-a incheiat mult prea devreme

Una dintre cele mai cunoscute si promitatoare actrite de la sfarsitul anilor '90 a a ajuns de nerecunoscut.

Acum 13 ani Thora Birch facea furori in American Beauty. Cum arata acum actrita a carei cariera s-a incheiat mult prea devreme

La 13 ani de la succesul pe care l-a cunoscut datorita aparitiei din filmul American Beauty, Thora Birch e departe de forma fizica care a consacrat-o in industria cinematografica.


Cu o aparitie discreta, imbracata intr-o pereche de blugi negri si o camasa crem, Thora nu a reusit sa-si ascunda surplusul de kilograme pe care l-a acumulat in ultimii ani. La 16 ani, frumoasa bruneta uimea pe toata lumea cu interpretarea din American Beauty, filmul care ar fi trebuit sa-i deschida portile spre o cariera de succes.

 


Dupa acel rol care i-a adus numeroase premii si nominalizari la festivalurile de filme, Thora Birch a iesit din lumina reflectoarelor, cele mai cunoscute productii in care a aparut fiind Dungeons&Dragons (2000), Ghost World (2001), Dark Corners (2006) si Deadline (2009).

Nascuta in Los Angeles, pe 11 martie 1982, Thora Birtch a patruns in lumea cinematografica la varsta de 6 ani, fiind distribuita in serialul Day by Day unde a interpretat rolul lui Molly. Au urmat aparitiile din Purple People Eater (1988), All I Want for Christmas (1991), Hocus Pocus (1993), Now and Then (1995) si alaska (1996). Lovitura carierei a dat-o in 1999, cu rolul lui Jane Burnham, din American Beauty, filmul care a castigat 5 premii Oscar.

 


American Beauty prezinta povestea lui Lester Burnham (Kevin Spacey), un barbat intre doua virste, care-si dezvolta o pasiune periculoasa si nesanatoasa pentru o apetisanta adolescenta, cea mai buna prietena a fiicei sale.
 

Rapitoarea faptura ii inflacareaza simturile, iar Lester, tata si sot odinioara normal, se face frate cu dracul pentru a-i trezi Angelei (Mena Suvari) sentimente similare. Desi macinat de contradictii sufletesti si trupesti, Lester incearca sa intirzie inevitabilul. Dar mariajul cu sotia sa, Caroline (Annete Bening), scirtie serios, iar relatia cu fiica sa Jane (Thora Birch), devastata de complexele virstei, nu este deloc roz.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies