marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul cu cea mai proasta interpretare din 2011: Adam Sandler a stabilit un record rusinos, dupa ce a primit 11 premii Zmeura de Aur. Cum s-a facut de ras starul cu incasari de 2 miliarde de dolari

Adam Sandler a stabilit un record rusinos, dupa ce duminica seara a primit toate premiile Zmeura de Aur la toate categoriile la care a fost nominalizat. Astfel, actorul american Adam Sandler si filmul sau "Jack and Jill" au stabilit  un record, castigand 10 trofee Zmeura de Aur, care "recompenseaza" cele mai proaste filme si performante actoricesti.

Actorul cu cea mai proasta interpretare din 2011: Adam Sandler a stabilit un record rusinos, dupa ce a primit 11 premii Zmeura de Aur. Cum s-a facut de ras starul cu incasari de 2 miliarde de dolari

Reprezentantii The Golden Raspberry Foundation au precizat ca aceasta comedie, in care Adam Sandler a fost producator, actor si regizor, este primul film din istoria de 32 de ani a premiilor Zmeura de Aur care s-a impus la 10 categorii, inclusiv "cel mai prost actor", "cea mai proasta actrita", "cel mai prost scenariu" si "cel mai prost lungmetraj". In acest film, Sandler joaca rolul lui Jack, dar si pe cel al surorii gemene a acestuia, Jill.


Renumitul actor american Al Pacino a fost desemnat "cel mai prost actor in rol secundar", pentru aparitia sa speciala in filmul "Jack si Jill". Pacino a obtinut si o nominalizare, la categoria "cel mai prost cuplu de pe ecran", alaturi de colega sa de distributie, actrita Katie Holmes.


 

Adam Sandler, in varsta de 45 de ani, a fost desemnat cel mai prost actor, cea mai proasta actrita si a facut parte dintre artistii premiati la categoria "cea mai proasta distributie".


 

Castigatorii premiilor au fost alesi in urma celor 600 de voturi ale membrilor Fundatiei Zmeura de Aur si au fost anuntati pe 1 aprilie, de Ziua Pacalelilor.
 

 

Jack and Jill este singurul film din istoria de 32 de ani a acestor premii, care castiga premiile la toate nominalizarile primite. Comedia a facut incasari mondiale de 148 de milioane de dolari, mai putin decat restul filmelor cu Sandler.

 

 


Data ceremoniei s-a schimbat fata de anii anteriori, cand infamele premii - care valoreaza fiecare doar cativa dolari si au forma de zmeura aurie, pusa pe o pelicula de 8 mm ciopartita - erau acordate cu o zi inainte de Oscaruri.
Fundatia Zmeura de Aur si, implicit, premiile, au luat fiinta in 1980, la initiativa lui John Wilson, un cinefil impatimit.
Printre premiantii Zmeura de Aur se numara Sandra Bullock, care a primit titlul de cea mai proasta actrita in 2010, pentru rolul din "All About Steve", in acelasi weeekend in care a luat Oscarul pentru partitura din "Povestea unui campion/ The Blind Side".

 

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies