marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adele ar putea juca alaturi de David Beckham si Elton John, intr-un film regizat de Matthew Vaughn

Cantareata Adele a primit propunerea de a interpreta un personaj negativ in filmul de spionaj "The Secret Service", in care ar putea juca alte doua vedete britanice, fotbalistul David Beckham si cantaretul Elton John.

Adele ar putea juca alaturi de David Beckham si Elton John, intr-un film regizat de Matthew Vaughn

Artista britanica, in varsta de 25 de ani, care a inregistrat tema muzicala de pe coloana sonora a celui mai recent film din seria "James Bond", intitulat "007: Coordonata Skyfall", ar urma sa aiba o aparitie speciala in acest film de spionaj, regizat de Matthew Vaughn, informeaza contactmusic.com.

 


O sursa a declarat pentru tabloidul The Sun: "Adele este exact ceea ce cauta Matthew. El isi doreste ca cele mai importante nume din diverse domenii sa joace in filmul sau, pentru a-l promova si sa il transforme astfel intr-o franciza care genereaza multi bani".


"Nu exista cineva mai mare decat Adele in muzica actuala, iar acesta este motivul pentru care el a dorit-o in filmul sau. Ea va fi o prezenta valoroasa pe marele ecran", a declarat aceeasi sursa.
Purtatorul de cuvant al cantaretei britanice nu a dorit sa comenteze aceste informatii.
Filmul "The Secret Service", inspirat din volumul de benzi desenate omonim scris de Mark Millar si Dave Gibbons, ii are in rolurile principale pe Colin Firth si Michael Caine, doi super-agenti care lupta impotriva unei bande de raufacatori condusa de Samuel L. Jackson.


Matthew Vaughn a regizat in trecut o alta pelicula adaptata pe baza unui volum de benzi desenate de Mark Millar, "Kick-Ass", dar si un film din franciza "X-Men", intitulat "X-Men: Cei dintai/ X-Men: First Class".


Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta ca Adele, este cantareata si compozitoare. Ea a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciata si de criticii muzicali. Adele a fost prima artista care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar in 2012 a castigat sase premii Grammy. Pana in prezent, ea a lansat pe piata doua albume, "19" si "21".


Adele, a carei silueta este departe de a fi una standard in showbiz, are o voce exceptionala. Artista nu s-a ferit sa vorbeasca despre suferintele sale in dragoste in melodii precum "Someone Like You" si "Rolling in the Deep".

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies