marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adevaratul motiv pentru care Charlie Hunnam a renuntat la rolul principal din Fifty Shades of Grey: "Am trecut printr-o perioada groaznica, am avut o cadere nervoasa"

Dupa cateva luni de cand a anuntat ca se retrage din proiectul cinematografic "Fifty Shades of Grey", adaptarea romanului erotic devenit best-seller, Charlie Hunnam si-a facut curaj si a dezvaluit adevaratul motiv pentru care a spus pas rolului principal.

Adevaratul motiv pentru care Charlie Hunnam a renuntat la rolul principal din Fifty Shades of Grey: Am trecut printr-o perioada groaznica, am avut o cadere nervoasa

Charlie Hunnam, cunoscut din serialul "Sons of Anarchy" a fost prima optiune a producatorilor si a autoarei EL James. Chiar ea a facut anuntat ca Hunnam il va juca pe miliardarul sexy Christian Grey, care incepe o relatie sexuala cu o studenta virgina. Insa, la cateva saptamani, fanii au fost surprinsi dupa ce Hunnam a parasit proiectul.

Atunci, actorul a motivat programul incarcat drept motivul principal, insa toata lumea s-a intrebat daca nu cumva atentia exagerata primita din partea presei si a fanilor nu l-a determinat sa plece.

 

 

 

Insa, de curand acesta a oferit mai multe detalii despre ce s-a intamplat. "A fost o perioada foarte dificila in viata mea. Am vrut sa ii spun regizoarei Sam Taylor-Johnson ca nu voi putea prelua rolul. Dar apoi m-am indragostit de personaj, din punct de vedere creativ. Am inceput sa vorbesc numai despre asta si imi placea din ce in ce mai mult personajul. Eu asa lucrez de obicei, gasesc un personaj care imi place si devine centrul muncii mele." a spus acesta conform The Guardian.
 

 

 

 


Totusi, si programul incarcat a fost o problema, tinand cont ca trebuia sa jongleze intre filmarile pentru Sons of Anarachy, Crimson Peak, noul film regizat de Guillermo del Toro, si Fifty Shades of Grey. "Ar fi insemnat vineri sa filmez pentru Sons of Anarchy, sambata sa merg in Vancouver pentru Fifty Shades of Grey, iar lunea trebuia sa continui filmarile la Crimson Peak in Toronto. Asta mi-a cauzat o cadere nervoasa pentru ca era mult prea solicitant".

"Mi-am zis ca Fifty o sa fie un film urias ca implicare. Nu puteam sa ies si sa intru din pielea unui personaj in alta in doar 48 de ore. Asa ca am ales sa renunt, desi a fost groaznic".



Charlie Hunnam
a fost inlocuit cu Jamie Dornan, in rolul lui Christian Grey, iar Anastasia Steele va fi jucata de Dakota Johnson. Dupa lansarea primului trailer oficial, reactiile au fost pe masura asteptarillor pentru ca a devenit si cel mai urmarit trailer din 2014, cu 36 de milioane de vizualizari intr-o saptamana.

 

Romanul scris de E.L. James urmareste aventurile sexuale ale unei tinere studente alaturi de un playboy miliardar, Christan Grey. Acesta o convinge sa semneze un contract prin care ea ii indeplineste lui placerile sexuale sado-masochiste, insa intre cei doi se infiripa o adevarata poveste de dragoste ce le schimba viata pentru totdeauna. Cartea contine scene explicite de sex, iar asta a fost o provocare pentru realizatorii filmului.

 



Fifty Shades of Grey e
ste adaptarea romanului erotic devenit best-seller si care a innebunit femeile din intreaga lume. Filmul urmareste viata Anastasiei Steele (Dakota Johnson), o tanara studenta virgina, care se indragosteste de un playboy miliardar, Christian Grey (Jamie Dornan). Cei doi incep o relatie neconventionala, bazata pe sex si semneaza un contract care le va schimba complet viata.
 

 

Fifty Shades of Grey se va lansa pe 14 februarie 2015.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies