marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adevarul despre viata amoroasa a Anglinei Jolie: a avut o relatie cu o femeie si inca doua casnicii esuate inainte sa il intalneasca pe Brad Pitt

Desi in prezent imaginea ei este impecabila, in urma cu mai bine de 10 ani, Angelina Jolie era fata rebela de la Hollywood. 

Adevarul despre viata amoroasa a Anglinei Jolie: a avut o relatie cu o femeie si inca doua casnicii esuate inainte sa il intalneasca pe Brad Pitt

Pana sa isi gaseasca iubirea adevarata in Brad Pitt, actrita a avut mai multe relatii controversate: a avut doua casnicii esuate si a avut o aventura cu o femeie.


Primul sot al Angelinei Jolie a fost actorul Jonny Lee Miller, pe care l-a cunscut pe platoul de filmare al peliculei "Hackers". La nunta, Angelina a purtat pantaloni de cauciuc si un tricou alb.



Intre 1994 si 1995 Angelina Jolie a avut o relatie cu Jenny Shimizu, model si actrita de origine americano-japoneza. "Probabil ca m-as fi castorit cu Jenny daca nu as fi castorit cu sotul meu (Jonny Lee Miller). M-am indragostit de ea in prima clipa in care am vazut-o", povestea Angelina.


Zvonuri despre alte relatii cu femei au mai fost. Tabloidele au scris despre o posibila relatie a Angelinei cu Elizabeth Mitchell, partenera sa din filmul Gia.


Citeste continuarea aticolului pe perfecte.ro!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies