marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adevarul e dincolo de noi. David Duchovny vrea un nou film Dosarele X alaturi de Gillian Anderson

La 4 ani de la ultimul film din seria X-Files, The X-Files: I Want To Believe, actorul David Duchovny vrea sa faca inca o pelicula Dosarele X pentru marele ecran.

Adevarul e dincolo de noi. David Duchovny vrea un nou film Dosarele X alaturi de Gillian Anderson

Serialul The X-Files a stat la baza a doua filme pentru marele ecran: The X-Files in 1998 si The X-Files: I Want to Believe in 2008.


"Povestea nu se termina atat timp cat cineva nu moare. Unul dintre aspectele extraordinare ale acestui show  este faptul ca are un final deschis. Nu exista posibilitatea ca acea poveste sa se termine.


Cele doua personaje se afla intr-o cautare continua. Mulder si  Scully nu renunta pentru ca aceasta este natura lor" a declarat David Duchovny pentru Collider.


"Mi-ar placea sa mai fac un film X-Files pentru cinema. Toata distributia ar fi incantata. Sunt perplex ca cei de la studiourile Fox nu vor sa mai continue cu inca un film" a mai declarat actorul care in aceasta saptamana a implinit 52 de ani.



Dosarele X a fost numit unul din cele mai mari seriale cult din istoria televiziunii moderne. Creat de producatorul Chris Carter ( creat a facut Millennium), Dosarele X i-a facut celebri pe David Duchovny (Mulder) si Gillian Anderson (Scully) in rolurile agentilor speciali din cadrul FBI, care investigheaza cele mai bizare cazuri, inclusiv rapiri de extraterestri si evenimente supranaturale sau inexplicabile. Daca Scully era o fire sceptica si incerca sa gaseasca o explicatie logica pentru fiecare intamplare, Mulder era mult mai atras de fenomene ciudate si declara onest ca el crede in supranatural si in existenta extraterestrilor.

Gillian Anderson a implinit pe 9 august 43 de ani si de curand  a renuntat la partenerul ei, Mark Griffiths. Gillian este mama a doi copii: Oscar (6 ani) si Felix (4 ani) iar presa tabloida americana a speculat din nou o relatia amoroasa cu David Duchovny. Reprezentantul actorului a negat insa acest lucru, declarand ca cei doi sunt doar prieteni.


David Duchovny continua sa faca valuri cu serialul Californication iar in aceast an va aparea pe marile ecrane in trillerul Phantom (2012) alaturi de Ed Harris. 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies