marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adora pokerul, este imaginea Prada si a renuntat la scoala. 10 lucruri pe care nu le stiai despre Tobey Maguire

Daca erati curiosi sa stiti ce s-a mai intamplat cu fostul Spiderman - Tobey Maguire filmeaza in aceasta perioada la drama  Life of Pi .

Adora pokerul, este imaginea Prada si a renuntat la scoala. 10 lucruri pe care nu le stiai despre Tobey Maguire

Life of Pi este povestea Piscine Molitor "Pi" Patel, un baiat indian care exploreaza spiritualitatea si dobandeste o serie de aptitudini practice, dupa ce petrece 227 de zile in compania unui tigru bengalez, intr-o barca de salvare ce pluteste in deriva in Oceanul Pacific. Filmul se va lansa in 2012.

10 lucruri pe care nu le stiai despre Tobey Maguire


1. Tobey Maguire a devenit in 2011 imaginea oficiala a colectiei de toamna lansata de brandul Prada.

2. El si-a inceput cariera in cinematografie in 1993 aparand pe marele ecran cu This Boy's Life si a devenit cunoscut pentru rolul Peter Parker/Omul paianjen din franciza "Omul-paianjen".


3. Relatia dintre Tobey Maguire, in varsta de 35 de ani, si Jennifer Meyer, in varsta de 33 de ani, fiica presedintelui Universal Studios, Ron Meyer, a inceput in prima parte a anului 2003.Cei doi s-au casatorit in septembrie 2007 si au impreuna 2 copii o fata si un baiat.
 

4. Starul din "Spiderman" a declarat ca paralizeaza de frica cand vede paianjeni.

5. Este vegetarian din 1992, iubeste yoga si adora sa gateasca.

6. Este un fan infocat al pokerului. A jucat in World Series of Poker iar in 2004 a castigat 94.000 de dolari la Hollywood Park Casino.

7. A primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul din Brothers in 2010.

8. A avut o copilarie tumultuoasa. Parintii sai aveau 18, respectiv 20 de ani cand s-a nascut; tatal era bucatar iar mama secretara. Cei doi au divortat cand Tobey avea 2 ani.
 
9. A renuntat la scoala la inceputul liceului pentru actorie. Inainte de a juca in filme, si-a facut debutul in reclame.

10. Seria de 3 filme Spiderman in care a aparut i-au adus 30 de milioane de dolari.

 

Sursa foto: Splash/Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies