marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adrian Văncică din Las Fierbinți și Ovidiu Niculescu din Clanul se întâlnesc în 6,9 pe scara Richter

Semnată de regizorul Nae Caranfil, pelicula este o comedie românească cu accente de musical.

Adrian Văncică din Las Fierbinți și Ovidiu Niculescu din Clanul se întâlnesc în 6,9 pe scara Richter
După rolurile din „Un etaj mai jos“, „Aferim!“ sau „Câini“, Teodor Corban a revenit la comedie, în „6,9 pe scara Richter“ (2016) interpretândul-l pe Daddy, un tată manipulator și amoral care se instalează în universul fiului său înstrăinat, provocând un adevărat cutremur în viața acestuia.
 
Fiul său, Tony (Laurențiu Bănescu), este un tânăr actor de teatru care, cu doar zile înainte de premiera unui muzical în care deţine rolul principal, află că blocul unde tocmai a cumpărat un apartament e însemnat cu bulină roşie. Problemele cu soţia, Kitty (Maria Obretin), apariţia ca din senin a acestui bărbat mai în vârstă care îi spune că este tatăl lui şi coşmarurile despre un cutremur devastator, anunțat ca iminent de toți „experții“, îl bulversează total.




Maria Obretin spune despre personajul său, Kity, că este „geloasă, vulnerabilă, crizată, are toate problemele de pe lume, dar în același timp este duioasă, haioasă, iubitoare. Asta mi-a plăcut cel mai mult la ea - că reușește să rămână simpatică și drăgălașă în ciuda tuturor crizelor și a obsesiilor ei“.
 
Adrian Văncică din „Las Fierbinți“ și Ovidiu Niculescu din „Clanul“ dau și ei culoare filmului, chiar dacă din roluri secundare.

 
 

Filmul „6,9 pe scara Richter“ este difuzat la Pro Cinema duminică de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:30.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies