marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Aishwarya Rai, cea mai indragita actrita indiana, continua sa cucereasca fanii cu frumusetea ei. Aparitia din acest an de la Cannes

Ca in fiecare an, actrita indiana Aishwarya Rai, cea mai indragita actrita indiana, este prezenta la Cannes.

Aishwarya Rai, cea mai indragita actrita indiana, continua sa cucereasca fanii cu frumusetea ei. Aparitia din acest an de la Cannes

Si in acest an, actrita este prezenta pe Croazeta, la cel mai mare festival din lume. Indianca a venit la un eveniment chiar inaintea deschiderii oficiale a festivalului. Intr-o rochie albastra, tip sirena, ce i-a pus ochii in evidenta, Rai a atras privirile.

Actrita se mentine in forma, dupa ce s-a luptat cu kilogramele timp de cativa ani, insa in ultima vreme frumoasa actrita a reusit sa se mentina in forma.


Numita de multe ori drept "femeia cu cei mai frumosi ochi din lume", Aishwarya Rai Bachchan este si cea mai cunoscuta actrita de la Bollywood, dar si cel mai bine platita. A fost recompensata cu mai multe premii pentru rolurile ei, insa frumusetea deosebita este  cea care a atras atentia la nivel global.

 

Insa, actrita, care a devenit mama in 2012, a avut perioade in care s-a luptat cu greutatea, iar imaginea ei era complet diferita. Presa nu a ezitat sa o critice si sa o acuze pentru faptul ca nu si-a pastrat silueta de invidiat, insa luna trecuta, actrita de 40 de ani le-a aratat tuturor ca inca este o femeie superba, dupa ce a slabit spectaculos. Ea a fost prezenta la Festivalul de Film de la Cannes, editia din 2014, insa nu este prima data cand a fost prezenta pe Croazeta. Ea este si prima actrita de origine indiana care a fost membru in juriul de la Cannes, cu cativa ani in urma.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies