marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Al doilea trailer pentru ROGUE ONE: A STAR WARS STORY. Scene spectaculoase de lupta si o noua aparitie a lui Vader

Compania Disney a lansat cel de-al doilea trailer al mult asteptatului film "Rogue One: A Star Wars Story", un "spin off" al celebrei serii create de George Lucas, in care il vom vedea din nou pe Darth Vader, fostul cavaler Jedi.
Al doilea trailer pentru ROGUE ONE: A STAR WARS STORY. Scene spectaculoase de lupta si o noua aparitie a lui Vader

Insa nici de aceasta data nu avem parte de prea multe imagini cu Vader, el putand fi vazut in doar 2 scene, extrem de scurte, de doar cateva secunde.


Darth Vader nu a mai fost vazut in viata de 10 ani, craniul sau fiind perceput pentru cateva momente in "Episode VII: The Force Awakens", aparut pe ecrane in decembrie 2015.


Acest "spin-off", care va fi lansat pe 16 decembrie in SUA, spune povestea unei tinere certata cu legea, Jyn Erso (interpretata de actrita britanica Felicity Jones), care are legaturi atat cu cei care duc Rebeliunea, cat si cu maleficul Imperiul.


Pentru a i se reduce pedeapsa, Jyn se va angaja intr-o misiune cruciala pentru Rebeliune: sa cerceteze arma terifianta pe care o dezvolta Imperiul si sa o distruga.


Din punct de vedere cronologic, aceste aventuri au loc inainte de primul "Star Wars" din 1977.


"Rogue One: A Star Wars Story" are un casting multicultural: Diego Luna, Riz Ahmed, Jiang Wen si Donnie Yen.


Alaturi de ei joaca si actorul laureat cu Oscar, Forest Whitaker, care poate fi vazut in acest al doilea trailer.



Recent, seful executiv al Disney a confirmat ca a treia productie din seria spin-off "Star Wars", desprinsa din cea originala, va fi lansata in 2020.


Acesta va fi al treilea film din seria spin-off, care va debuta in decembrie acest an cu lansarea "Rogue One: A Star Wars Story", in regia lui Gareth Edwards.



Cea de-a doua productie, al carei nume nu a fost inca dezvaluit, va fi realizata de Phil Lord si Christopher Miller si il va avea in prim-plan pe Han Solo. Aceasta va fi lansata in luna mai 2018. Pana acum nu au fost date publicitatii alte detalii despre proiectul din 2020.


 "Star Wars: Trezirea Fortei" ("Star Wars: The Force Awakens"), este cel mai bine vandut film din Statele Unite si se afla pe locul al treilea in lume in topul celor mai mari incasari. Totusi, reprezentantul studiourilor Disney a declarat ca "nivelul de interes (pentru "Rogue One" n.r.) este la fel de mare ca pentru 'Trezirea Fortei"', iar dupa vizionarea versiunii brute echipa s-a declarat incantata.


Franciza "Star Wars" nu da semne ca s-ar opri. Episoadele opt si noua din seria principala urmeaza sa apara in 2017 si 2019, iar Iger a declarat ca s-a intalnit recent cu Kathleen Kennedy de la Luscasfilm si ca se poata discutii "despre ce vom face in 2021 si mai departe".


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies