marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Al Pacino, disperat sa-si salveze fiica: uita cum arata actorul pentru noul sau rol pe Broadway

Al Pacino este unul dintre putinii actori care nu au apelat la diferite metode pentru a-si ascunde varsta. Ajuns la 72 de ani, starul de la Hollywood a fost surprins pe strazile din New York intr-o ipostaza inedita.

Al Pacino, disperat sa-si salveze fiica: uita cum arata actorul pentru noul sau rol pe Broadway

Cu o infatisare imbatranita, cu riduri si nebarbierit, Al Pacino nu a lasat nici o indoiala asupra varstei sale. Imbracat intr-un costum negru cu vesta, actorul a fost surprins in timp ce se plimba prin New York, insa putini au fost cei care l-au cunoscut pe starul de la Hollywood.


Al Pacini si-a schimbat complet look-ul pentru  urmatorul sau rol din piesa de pe Brodway, Glengarry Glen Ross, care va reprezenta remake-ul filmului din 1992, in care el a jucat in rolul sundar Ricky Roma. In 1992, filmul deschidea Festivalul de Film de la Venetia, iar Jack Lemon castigat Copa Volpi - premiul pentru cel mai bun actor.  Al Pacino a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun actor in rol secundar.

 

Vezi AICI imaginile cu Al Pacino


 Al Pacino va prelua de aceasta data rolul principal din Glengarry Glen Ross - in filmul original Jack Lemmon a fost starul principal - si il va juca pe Shelley Levene, un vanzator care sufera din cauza crizei si care are o fiica bolnava. In filmul original a carui poveste a fost adaptata dupa romanul cu acelasi nume, Al Pacino l-a jucat pe Ricky Roma.


Desi a implinit 72 de ani, Al Pacino este mai activ ca niciodata. Actorul pregateste cinci proiecte pentru urmatorii doi ani. Unul din cele mai ambitioase filme la care va lucra Pacino in 2012 este Gotti: In the Shadow of My Father, care va prezenta povestea mafiotului John Gotti si a fiului sau. Alaturi de el mai joaca John  Travolta, Ben Foster, Kelly Preston, Chazz Palminteri.


Cel de-al doilea proiect, numit temporar Unitled Phil Spector Biopic, este o drama, regizata David Mamet despre viata lui Phil Spector, mintea care a stat in spatele unor staruri ca The Ramones, John Lennon, Leonard Cohen.

 


Actorul va incepe sa filmeze in aceasta iarna si la drama inspirata din viata controversatului boxeur Roberto Duran in filmul Hands Of Stone unde joaca rolul lui Ray Arcel - antrenorul lui Duran, interpretat de Gael García Bernal.


Tot in 2012, Al Pacino va lucra la adaptarea shakespeariana King Lear. Alaturi de actorii Peter O'Toole, Jessica Lange si Camille Belle, Al Pacino face parte si din distributia filmului Mary, Mother of Christ, ecranizarea unei povesti biblice, anuntata pentru 2013. Aici il veti putea vedea in rolul lui Irod.


Nu in ultimul rand, starul de la Hollywood face echipa cu regizorul Barry Levinson pentru drama cu accente erotice The Humbling (2014). Filmul spune povestea unui actor de teatru, batran si irelevant, Simon Axler (Pacino) care descopera o sansa de revitalizare prin intermediul unei femei mult mai tinere.

 


Desi a impresionat publicul cu fiecare film lansat si cu prestatiile sale senzationale, Al Pacino a primit un singur Oscar, in 1993 pentru Parfum de femeie, insa nu sunt mai prejos nici rolurile sale din Serpico, Scarface, Heat, Donnie Brasco, The Devil's Advocate, Any Given Sunday, Insomnia, You Don't Know Jack sau Righteous Kill, filme cu care acesta a facut istorie si a devenit unul din cei mai mari actori ai cinematografiei mondiale.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies