marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Al Pacino: actorul a renuntat la rolul din Despicable Me 2 cu trei luni inainte de lansarea filmului in cinematografe

Al Pacino a renuntat la rolul din animatia Despicable Me 2, ce urmeaza sa fie lansata in cinematografele din SUA. 

Al Pacino: actorul a renuntat la rolul din Despicable Me 2 cu trei luni inainte de lansarea filmului in cinematografe

articole relationate

5 animatii tari pentru oameni mari

5 animatii tari pentru oameni mari

Al Pacino va fi inlocuit de Benjamin Bratt in rolul negativ din continuarea animatiei Despicable Me. Starul de 73 de ani a parasit proiectul din cauza unor discutii asupra conceptelor creative, scrie Huffington Post.

 

"Am decis de comun acord sa renuntam la colaborare si sa gasim un nou actor  pentru rolul ticasolului Eduardo. Ii multumim lui Al Paino pentru contributia adusa si speram ca Eduardo sa fie in continuare un personaj genial din aceasta vara" au spus reprezentantii studioului Universal. Al Pacino va fi inlocuit cu Benjamin Bratt.

 

 

Despicable Me a avut un real succes si a devenit una dintre cele mai profitabile animatii din 2010 si a 10-a  . Cu un buget de doar 69 de milioane de dolari, filmul regizat de Pierre Coffin si Chris Renaud, a strans incasari de 543 de milioane de dolari la nivel mondial si s-a clasat pe locul 7 in topul celor mai vizionate filme din 2010.

 

Despicable Me a fost primul proiect animat al studiourilor Illumination Entertainment, divizie a gigantului Universal si a fost intens apreciat de critici. Filmul a fost nominalizat la Globurile de Aur  si premiile BAFTA pentru cel mai bun film animat al anului.

 

 

In 2013, producatorii vor lansa Despicable Me 2 si ii vor aduce din nou impreuna pe Steve Carell, Jason Segel, Elsie Kate Fisher


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies