marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Al Pacino revine in rol de antrenor de fotbal american dupa Any Givan Sunday: actorul il va juca pe celebrul Joe Paterno

Al Pacino se afla in negocieri avansate pentru a interpreta rolul principal intr-un film inspirat de viata si cariera celebrului antrenor de fotbal american Joe Paterno.

Al Pacino revine in rol de antrenor de fotbal american dupa Any Givan Sunday: actorul il va juca pe celebrul Joe Paterno

Joe Paterno a murit din cauza unui cancer pulmonar pe 22 ianuarie, la varsta de 85 de ani. El a cunoscut numeroase succese pe plan sportiv, fiind antrenorul principal al echipei Pennsylvania State timp de 46 de ani, scrie ContactMusic.

Reputatia lui a avut insa de suferit in 2011, cand a fost concediat din cauza faptului ca nu a actionat impotriva fostului sau antrenor asistent Jerry Sandusky, acuzat de abuzuri sexuale comise asupra mai multor baieti. Viata lui a devenit subiectul unui roman, "Paterno", devenit bestseller la scurt timp dupa lansare.


Producatorii din industria filmului intentioneaza sa adapteze acest roman pentru cinema sau televiziune. Al Pacino va juca rolul principal, iar managerul sau, Riock Nicita, va fi si producatorul peliculei, informeaza Deadline.com.

Al Pacino a mai jucat rolul unui antremor de fotbal american in drama Any Given Sunday ( 1999) in regia lui Oliver Stone.


Al Pacino, in varsta de 71 de ani, a putut fi vazut de curand pe marile ecrane in comedia "Jack and Jill" si va juca in 2012 in "Wilde Salome" si "The Son Of No One". Laureat al unui premiu Oscar, in 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", si nominalizat la alte sapte premii ale Academiei de film americane, Al Pacino a aparut in ultimii ani si in "Crime justificate" (2008), alaturi de Robert de Niro, si in "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13" (2007).


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies