marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Al Pacino va juca in drama The Humbling: povestea controversata a unui actor de teatru!

Inainte sa inceapa filmarile pentru saga Gotti: Three Generations, Al Pacino face echipa cu regizorul Barry Levinson pentru drama cu accente erotice The Humbling.

Al Pacino va juca in drama The Humbling: povestea controversata a unui actor de teatru!

Barry Levinson va regiza adaptarea romanului The Humbling, scris de multi-premiatul Philip Rot.

Filmul  spune povestea unui actor de teatru, batran si irelevant Simon Axler (Pacino) care descopera o sansa de revitalizare prin intermediul unei femei mult mai tinere.

Scenariul este semnat de Buck Henry, Michal Zebede si Levinson care si-a adjudecat Oscarul pentru Rain Man, si a obtinut o nominalizare cu Bugsy. Filmul este anuntat pentru 2013.


Tot cu Barry Levinson  Al Pacino va lucra la Gotti: Three Generations -povestea unui mafiot - John Gotti - si a fiului sau.


Presa din SUA a scris in aceasta saptamana ca actorul de 71 de ani il va interpreta pe un rocker batran in “Imagine”.Pelicula, regizata de Dan Fogelman, spune povestea unui rocker care decide sa isi schimbe radical viata dupa ce gaseste o scrisoare veche care ii este adresata lui de catre John Lennon.


Al Pacino asteapta in acest an lansarea thriller-ului politist “The Son of No One” al regizorului Dito Montiel, in care a aparut alaturi de Channing Tatum, Ray Liotta, Katie Holmes si Juliette Binoche.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies