marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alec Baldwin a plecat acasa fericit cu un premiu "Emmy" in buzunar

Infruntare intre generatii la gala premiilor Emmy. Protagonisti, veteranul Alec Baldwin si australianca Tony Collette, aflati in culmea carierei. Comedia 30 Rock, cu Alec Baldwin si Tina Fey in rolurile principale, a obtinut premiile pentru Cea mai buna comedie si Cel mai bun actor in rolul principal.

Alec Baldwin a plecat acasa fericit cu un premiu Emmy in buzunar

Toni Collette, care a interpretat rolul principal in comedia United States of Tara, a fost aleasa Cea mai buna actrita de comedie, la aceasta categorie fiind nominalizata si Julia Dreyfus pentru rolul Christine din The New Adventures Of Old Christine (Aceeasi Christine, alteaventuri),serial difuzat de Pro Cinema, de luni pinajoi. la ora 15.45.

Kristin Chenoweth
, in rolul secundar din Pushing Daisies, produs de ABC, a fost aleasa Cea mai buna actrita de comedie in rol secundar.


Cel mai bun actor de comedie in rol secundar
a fost desemnat Jon Cryer, pentru Two and a Half Men, produs de CBS in timp ce premiul pentru regie la categoria serial de comediei-a revenit lui Jeffrey Blitz pentru pelicula The Office, difuzata de NBC.

Pentru cel de-al doilea an consecutiv, Bryan Cranston - pentru rolul din "Breaking Bad" - si Glenn Close - pentru rolul din "Damages" - au obtinut premiul Emmy pentru Cel mai bun actor si Cea mai buna actrita in rol principal intr-un serial dramatic.


Jeff Probst
a castigat un Emmy pentru Cel mai bun prezentator de reality-show, pentru Survivor.

The Amazing Race a castigat cel de-al saptelea Emmy consecutiv la categoria reality-show, fiind preferat emisiunii American Idol. Vezi aici lista cu nominalizatii si castigatorii.

Vezi aici imagini


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies