marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alec Baldwin si Cate Blanchett, starurile noului film regizat de Woody Allen

Regizorul american Woody Allen a anuntat, luni, distributia urmatorului sau film, al carui titlu nu a fost deocamdata ales, in care se remarca actrita Cate Blanchett, actorul de comedie Louis C.K. si actorul Alec Baldwin.

Alec Baldwin si Cate Blanchett, starurile noului film regizat de Woody Allen

Woody Allen va filma aceasta pelicula, in vara acestui an, la New York si San Francisco. Este pentru prima data cand cunoscutul regizor american va filma la San Francisco, dupa debutul sau regizoral din 1969 cu "Take The Money And Run", informeaza Reuters.
 


Cu acest proiect, Allen, in varsta de 76 de ani, revine pe teritoriul american, dupa ce si-a filmat ultimele trei lungmetraje la Londra, Paris si Roma. Pentru proiectul turnat la Paris, "Midnight In Paris", Woody Allen a fost recompensat cu Oscarul pentru regie.

Desi nu se cunosc detalii despre noul proiect cinematografic al regizorului american, distributia acestuia reprezinta un amestec de talente comice si dramatice, precum actrita britanica Sally Hawkins -cunoscuta pentru rolul din "Happy-Go-Lucky", actorul Michael Emerson - starul din serialul "Lost" si Peter Sarsgaard - cunoscut pentru rolul din "Green Lantern".


Intr-o cariera care s-a intins de-a lungul a sase decenii, Woody Allen a regizat peste 40 de filme. Cineastul american joaca alaturi de Penelope Cruz si Jesse Eisenberg in cel mai recent film al sau, "To Rome With Love", care va avea premiera in Statele Unite pe 22 iunie.


Woody Allen, nascut la New York, este unul dintre cei mai importanti regizori de film, scenaristi si actori americani. Allen scrie scenariile, regizeaza si joaca in majoritatea filmelor sale. Sursele sale de inspiratie sunt literatura, sexualitatea, filosofia, psihologia, identitatea evreiasca, cinematografia europeana si orasul New York, unde s-a nascut si a locuit dintotdeauna. De la "Take the Money and Run", in 1969, Allen a realizat, in medie, un film pe an. Printre acestea s-au numarat filme devenite clasice precum "Annie Hall", "Manhattan" si "Zelig", dar si productii mai putin pretentioase precum "Vicky Cristina Barcelona".


Cineastul american a fost recompensat in luna februarie cu premiul Oscar la categoria cel mai bun scenariu original pentru filmul "Miezul noptii in Paris/ Midnight in Paris".

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies