marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alexa Vega a lasat in spate rolul copilului spion din franciza Spy Kids: uite cum arata actrita in filmul Machete Kills

In varsta de 24 de ani, Alexa Vega a lasat in spate imaginea adolescentei spion Carmen Cortez din Spy Kids lansat in 2001. Actrita apare intr-o imagine in care lasa totul la vedere in filmul Machete Kills ce va avea premiera in 2013.

Alexa Vega a lasat in spate rolul copilului spion din franciza Spy Kids: uite cum arata actrita in filmul Machete Kills


Alexa Vega avea doar 14 ani atunci cand lansa franciza Spy Kids alaturi de Antonio Banderas si Carla Gugino. In prezent, dupa o casatorie de doi ani, care a esuat, si multe proiecte profesionale, Alexa Vega s-a transformat intr-o tanara foarte sexy, decisa sa arate lumii intregi cat de hot este, din toate punctele de vedere.


Vedeta s-a alaturat unei distributii impresionante formate din nume grele ca Amber Heard, Sofía Vergara, Mel Gibson, Zoe Saldana, Damian Bichir, Jessica Alba, Michelle Rodriguez si Danny Trejo in Machete Kills, regizat de Robert Rodriguez (Planet Terror, Sin City, From Dusk Till Dawn).
 

Alexa Vega in Machete Kills


Alex va juca in acest film - continuare a succesului Machete din 2010 rolul lui Killjoy, bodyguardul unui bordel. De data asta Machete este recrutat de presedintele Statelor Unite pentru o misiune imposibila pentru un om normal. El trebuie sa elimine un sef de cartel, Mendez the Madman (Demián Bichir), care ameninta sa atace SUA cu rachete. Lucrurile se complica cand se afla ca sistemul de activare al rachetelor este conectat la inima lui Mendez. Singurul care poate dezactiva mecanismul este un traficant de arme, Luther Voz(Mel Gibson), care si el are planuri sa porneasca un razboi folosind o arma aflata in spatiu.


Alexa Ellesse Vega, declarata la 15 ani de Vanity Fair ca fiind una dintre cele mai sexy celebritati la varsta adolescentei, are origini columbiene si americane. Ea a ajuns cunoscuta cu rolul lui Carmen Cortez in trilogia Spy Kids pentru care si-a filmat singura toate cascadoriile. Alex Vega a debutat in lumea filmului la 6 ani in pelicula Little Giants unde juca rolul fiicei lui Ed O'Neill. Au urmat o serie de roluri mici in seriale precum ER, Follow the Stars Home, Ghost Whisperer si The Bernie Mac Show. In 2010 s-a castorit cu producatorul Sean Covel de care s-a despartit.

Spy Kids, franciza creata in 2001 de Robert Rodriguez a facut cu cele 4 filme ale ei incasari mondiale de peste 500 de milioane de $ si a devenit extrem de populara printre copiii din intreaga lume.

 

Alexa Vega la premiera Spy kids in 2001


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies