marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alexander Skarsgard ar putea juca in horror-ul Hidden. De ce a fost la un pas sa refuze rolul din Battleship, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului

Daca esti femeie, e imposibil sa nu zambesti cand apare Alexander Skarsgard pe ecran. Suedezul de 35 de ani, care a devenit celebru cu rolul vampirului Eric din serialul True Blood, le pregateste o surpriza fanelor si este in negocieri pentru a aparea in horror-ul "Hidden".
 

Alexander Skarsgard ar putea juca in horror-ul Hidden. De ce a fost la un pas sa refuze rolul din Battleship, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

 

Alexander Skarsgard se afla in discutii pentru  a juca in Hidden, un thriller-horror produs de Warner Bros, care va fi scris si regizat de Matt si Ross Duffer si  se va concentra in jurul unei familii, care se refugiaza intr-un adapost dupa o revolta violenta. Acesta va fi debutul fratilor Duffer, care pana acum au regizat mai multe scurtmetraje.

 


Cei de la Empire scriu ca scenariul a fost preluat de studiourile Warner Bros anul trecut, dupa ce s-au chinuit destul de mult sa-l obtina in fata altor studiouri si se pare ca toti se grabesc sa lanseze acest film cat de curand.


Dupa ce a cucerit femeile din intreaga lume in rolul vampirului rau, dar carismatic din True Blood, cariera lui Skarsgard a fost in continua ascensiune, iar peste  doua saptamani se pregateste sa invadeze cinematografele din Romania cu Battleship, intens asteptat de fani si numit noul blockbuster al acestei luni. Battleship este regizat de Peter Berg, cunoscut pentru Pearl Harbor si produs de Universal si Hasbro.
 


Descris de revista Variety ca "una dintre cele mai frumoase creaturi care a pasit pe Pamant vreodata", Alexander Skarsgard a dat lovitura in SUA dupa ce a aparut in serialul True Blood, in care il joaca pe vampirul viking Eric. Fanele serialului sunt topite dupa aspectul sau fizic, inaltimea (are 1.93 m), dar actorul a reusit sa convinga si ca este un actor talentat, care are un viitor stralucit in fata.

 

Alexander Skarsgard in True Blood


In 2011, actorul a aparut in Melancholia al lui Lars von Trier, unul dintre cele mai apreciate filme ale anului trecut, dar si in remake-ul filmului Straw Dogs si continua sa joace si in sezonul 5 din True Blood, care se va lansa in iunie in SUA.


Peste 2 saptamani, Skarsgard ajunge in Romania cu primul sau blockbuster, Battleship, in care joaca alaturi de Liam Neeson, Taylor Kitsch si Rihanna. Initial, suedezul a fost sceptic in a accepta oferta, pentru ca auzise povesti horror de la actorii care au mai jucat in astfel de proiecte,  dar a fost convins de carismaticul regizor Peter Berg.

 

Alexander Skarsgard este fiul lui Stellan Skarsgard, alaturi de care a jucat in Melancholia, iar tatal sau a facut furori anul trecut  in The Girl With the Dragon Tatto, remake-ul american regizat de David Fincher. Alexander Skarsgard a pasit pe urmele tatalui sau la varsta de 13 ani, cand a jucat rolul principal in serialul "Hunden som long/The Dog That Smilled", insa a descoperit ca nu se simte deloc confortabil cu atentia primita si a luat o pauza. Intre timp, s-a mutat in Londra, unde a invatat timp de 6 luni engleza si a incercat sa isi dea seama ce isi doreste.

 


 

"Am decis ca vreau sa devin actor pentru ca nu vroiam ca peste 30 de ani sa ma uit  in urma cu amaraciune la viata mea. M-am mutat in New York, am facut cursuri de actorie si mi-am dat seama imediat cat de mult mi-a lipsit actoria. Dar a fost cruciala pentru mine mutarea in SUA. A fost o maturizare, a trebuit sa invat singur din greselile mele. Sunt incapatanat si am ramas la fel." a povestit actorul pentru Telegraph.

 


Insa, succesul n-a aparut imediat si  a urmat o perioada mai putin buna."Lucram ca actor in Suedia, dar pentru Hollywood e ca si cum ai fi actor in Nebraska, nu conta. Nu insemna nimic pentru ei ce faceam eu. Am citit multe scenarii si eram chinuit de faptul ca nu reusesc sa fac ceva. Nu am vrut niciodata sa fac lucruri in care nu credeam, dar nici nu puteam sta cu mainile sa astept sa ma sune Lars von Trier."  a adaugat Skarsgard.


Primul rol care le-a atras atentia criticilor a fost cel din Generation Kill, o mini serie despre soldati de razboi prinsi in primele conflicte din Baghdad. "Doar nu veneam din Suedia pentru un rol prost intr-un film horror de serie B. Asa, mai bine stateam acasa. Acesta a fost un rol foarte dificil, dar care mi-a oferit o perspectiva."

Insa, Skarsgard a dat marea lovitura in 2007, cu serialul True Blood si a reusit sa creeze isterie cu cadrele in care apare dezbracat, iar fanele sunt innebunite dupa el. A fost votat 5 ani la rand drept cel mai sexy barbat din Suedia. True Blood a devenit un fenomen mondial si a ajuns cel mai urmarit serial HBO, dupa Clanul Soprano."Recunosc ca am oferit autografe si pe sani, dar nu mi-am imaginat niciodata ca se va ajunge aici. Nu mi-am dorit decat o cariera care sa dureze, nu ma asteptam la celebritate" a mai spus pentru Telegraph.

 

 

Alexander Skarsgard in Battleship


Cel mai recent film al sau, Battleship ajunge si in cinematrografele din Romania pe 20 aprilie. Pelicula in regia lui Peter Berg spune povestea unei flote internationale plecata pe urmele unei specii de extraterestri numiti The Regents. Acestia invadeaza planeta pentru a construi o sursa de energie in oceanele Pamantului. Din distributie fac parte: Liam Neeson, Alexander Skarsgard, Taylor Kitsch.


 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies