marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alexander Skarsgard si Margot Robbie au primit rolurile principale in super productia Tarzan 3D: cand se va lansa filmul in cinema

Doi dintre cei mai pe val actori ai momentului se vor intalni in super productia Tarzan. E vorba de Alexander Skarsgard, starul serialului True Blood, si frumoasa Margo Robbie, actrita din The Wolf of Wall-Street.

Alexander Skarsgard si Margot Robbie au primit rolurile principale in super productia Tarzan 3D: cand se va lansa filmul in cinema

Noul film din franciza "Tarzan" va fi turnat in 3D si va fi lansat pe marile ecrane din America de Nord pe 1 iulie 2016, informeaza site-ul revistei New Musical Express.


Din cauza unor restrictii bugetare, studiourile Warner Bros. au amanat inceperea filmarilor, insa au anuntat ca directorii studiourilor au dat in cele din urma, in noiembrie, unda verde pentru acest proiect cinematografic.


Filmul Tarzan 3D va fi regizat de David Yates, cineastul care a regizat ultimele patru filme din franciza "Harry Potter".

 


Rolul principal va fi interpretat de Alexander Skarsgård, interpretul vampirului Eric Northman din serialul "True Blood", iar din distributia peliculei vor mai face parte Christoph Waltz si Samuel L. Jackson, in timp ce Margot Robbie, care s-a remarcat recent in "Lupul de pe Wall Street", o va interpreta pe Jane, iubita lui Tarzan.


In noul film, al carui scenariu a fost scris de Adam Cozad, personajul Tarzan, al carui nume european este John Clayton al III-lea, traieste in Anglia, dupa ce s-a refamiliarizat cu obiceiurile si cu principiile societatii occidentale.

El este rugat de regina Victoria sa calatoreasca in Congo si sa faca echipa cu George Washington Williams, un veteran de razboi devenit mercenar, cu scopul de a-l opri pe un despot razboinic, care a preluat controlul asupra unei mine de diamante si care ameninta sa devasteze intreaga regiune.

 

 

Tarzan este un personaj fictiv creat de Edgar Rice Burroughs in 1912, care a aparut in premiera in volumul de benzi desenate "Tarzan of the Apes". Tarzan este fiul unor aristocrati englezi, debarcati in jungla africana, in urma unei revolte. Dupa moartea parintilor sai, Tarzan este crescut de un trib de primate, denumite de Burroughs "orangs", o specie necunoscuta de oamenii de stiinta, dar care prezinta cateva caracteristici comune cu gorilele, cimpanzeii si primele triburi de hominizi, in special o forma primitiva de limbaj. Supravietuind in jungla de la o varsta foarte frageda, Tarzan are capacitati fizice superioare celor ale atletilor din lumea civilizata. El este inzestrat si cu un intelect superior si invata limba engleza singur, folosindu-se de cartile pe care parintii lui le-au adus cu ei in jungla. Tarzan intalneste oameni pentru prima data atunci cand devine adult. Pleaca in America (in orasul Baltimore), dar sfarseste prin a fi respins de civilizatia moderna si decide sa se intoarca in jungla.

Volumul original a fost urmat de alte 25 de continuari si a generat numeroase ecranizari, in care rolurile principale au fost interpretate de-a lungul anilor de actori celebri, precum Johnny Weissemuller, Christopher Lambert si Casper Van Dien.

 

Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies