marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alicia Silverstone este o vampirita in comedia Vamps. Vezi ce regreta actrita la 36 de ani

La 36 de ani (pe care ii va implini in luna octombrie), Alicia Silverstone revine in atentia cinefililor cu o comedie cu vampiri pe care o lanseaza in aceasta toamna. Actrita a vorbit in revista Bullet despre rolul ei din comedia "Vamps".

Alicia Silverstone este o vampirita in comedia Vamps. Vezi ce regreta actrita la 36 de ani


Regizat de Amy Heckerling, cea care a creat si comedia ce a facut-o celebra pe Alicia Silverstone, "Clueless", "Vamps" este povestea a doua “vampirite” care duc o existenta fara de griji intr-un New York nocturn. Asta pana in momentul in care echilibrul existential al celor doua este amenintat un sentiment profund destabilizant, si anume dragostea, astfel ca cele doua vor fi obligate sa faca niste alegeri care le-ar putea pune in primejdie insasi nemurirea.


In interviu, Alicia vorbeste atat despre inceputurile carierei cat si despre cel mai recent rol, acela de vampir in pelicula "Vamps".

Alicia Silverstone in Vamps

Actiunea filmului se desfasoara in zilele noastre si se bazeaza pe povestea a doua "vampirite" tinere interpretate de Alicia Silverstone si Krysten Ritter. Sigourney Weaver o va interpreta pe Ciccerus, regina creaturilor noptii, care le-a transformat pe cele doua tinere in vampiri. Filmul 'Vamps" se va lansa in SUA in luna noiembrie.


"Nu am crezut niciodata ca o sa ajung sa joc un rol de vampir. Nu mi-am dorit, dar ar fi trebuit sa o fac. Cred ca nu am avut prea multa imaginatie. Cand mi-au oferit rolul, mi-am spus ca va fi amuzant. Am vazut Nosferatu si mi-a placut" a declarat actrita intr-un interviu pentru out.com.


Actrita recunoaste ca dupa succesul obtinut cu filmul "Clueless" a facut cateva alegeri gresite in cariera. Dupa Clueless, Alica Silverstone a mai aparut in peste 20 de filme si doua seriale, dar nu a mai facut nici un rol mare ( a fost extrem de criticata pentru rolul lui Batgirl din Batman & Robin in 1997).


Alicia Silverstone in pictorialul realizat pentru Bullet


"Sunt multe lucruri pe care le-as fi putut face diferit dupa "Clueless", dar banuiesc ca toti avem acea perioada in care ne gandim ca ar fi frumos daca am putea apasa un buton de restart.", recunoaste actrita,


A avut ocazia sa lucreze pentru o companie puternica la o varsta frageda si considera ca nu ar fi avut ce cauta pe un astfel de post la doar 19 ani."Eram o fata micuta, inocenta si confuza, dar totusi iata-ma acolo, la birou, dand telefoane si vorbind cu oameni importanti. Am ajuns sa editez si sa iau decizii importante in privinta filmului pe care il faceam cu ei ["Excess baggage"]. Cum sa pui o tanara de 19 ani sa editeze un film?"


Actrita de 36 de ani pregateste pentru viitor 3 noi comedii: "Jesus in Cowboy Boots","Gods Behaving Badly", un film ce care ii prezinta pe zeii antici greci locuind in New York si unde joaca alaturi de Sharon Stone si Christopher Walken si "Ass Backwards" unde joaca alaturi de Vincent D'Onofrio si Bob Odenkirk. Alicia este casatorita de 7 ani cu Christopher Jarecki iar in 2011 a nascut primul ei copil.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies