marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alt Love Building aduce pe marile ecrane doi actori de Oscar: ce star de la Hollywood joaca alaturi de Dragos Bucur

Ben Cross si Dragos Bucur fac din comedia Alt Love Building un film de 5 Oscaruri, CV-ul cumulat al celor doi actori insumand nu mai putin de patru statuete si o nominalizare, distinctii dobandite de filmele ,,Chariots of Fire” si ,,The Way Back”.

Alt Love Building aduce pe marile ecrane doi actori de Oscar: ce star de la Hollywood joaca alaturi de Dragos Bucur

Un nume de referinta in cinematografia mondiala, Ben Cross va putea fi urmarit pentru prima data intr-un film romanesc alaturi de Dragos Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguta si grupul de tineri absolventi ai scolii Actoriedefilm.ro, din 26 decembrie, in comedia Alt Love Building.
 

Cunoscut in special pentru rolurile sale din ,,Chariots of Fire”, ,,Star Trek” si serialul ,,Banshee”, celebrul actor britanic Ben Cross il interpreteaza in Alt Love Building pe Mr. Anderson, proprietarul de drept al taberei de reparat relatii Love Building. ,,Chariots of Fire este un film cult, iar faptul ca l-am avut alaturi de noi pe Ben Cross in Alt Love Building a fost  pentru noi o mare bucurie. Pe langa ocazia de a juca noi trei (eu, Doru si Papi) alaturi de el, prezenta lui pe platourile de filmare a fost un cadou pe care Actoriedefilm.ro l-a oferit studentilor sai: un film cu Ben Cross!”, a declarat Dragos Bucur despre experienta colaborarii cu Ben Cross.

 

In regia Iuliei Rugina, actiunea filmului Alt Love Building este amplasata la munte, in plina iarna, cu cateva zile inainte de Revelion, la sase luni de la prima editie a taberei de reparat relatii, ,,Love Building”. Acum intalnim noua cupluri cu probleme si trei terapeuti cu probleme si mai mari, care atunci cand nu se sicaneaza se lupta cu demonii interiori si problemele trecutului. Acum nu mai e atat de simplu sa alerge catre mult ravnitul “si au trait fericiti pana la adanci batraneti”. Chiar daca au ajuns din nou intr-un ,,Love Building”, de data acesta va fi altfel.
 

 

Cu o imagine semnata de Vivi Dragan Vasile, un scenariu de Iulia Rugina, Ana Agopian si Oana Rasuceanu, Alt Love Building este cel de-al doilea lungmetraj produs de Actoriedefilm.ro exclusiv din surse private.
 

 

Din 26 decembrie, Alt Love Building va putea fi vizionat in premiera pe marile ecrane din Romania.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies