marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Am facut un film pentru publicul nostru". Monica Barladeanu si Andi Vasluianu dezvaluie motivele pentru care romanii trebuie sa vada Despre oameni si melci

Andi Vasluianu si Monica Barladeanu, actorii principali din comedia romaneasca Despre oameni si melci, ii invita pe toti romanii dornici sa rada si sa-si rupa o ora si jumatate din programul zilnic pentru a urmari un film "dedicat lor".

Am facut un film pentru publicul nostru . Monica Barladeanu si Andi Vasluianu dezvaluie motivele pentru care romanii trebuie sa vada Despre oameni si melci

Despre oameni si melci se lanseaza in cinematografe pe 14 septembrie si prezinta o istorie amuzanta, inspirata de intamplari reale. In regia lui Tudor Giurgiu, filmul relateaza povestea unui grup de muncitori care lucreaza intr-o fabrica aflata in faliment, in Romania de la inceputul anilor '90 si care urmeaza sa fie cumparata de doi francezi care se ocupa cu cresterea melcilor.
 

Cu o distributie de exceptie din care fac parte  Monica Birladeanu, Andi Vasluianu, Dorel Visan, Andreea Bibiri, Ovidiu Crisan si Albert Dima, Despre oameni si melci se anunta a fi "o altfel de comedie care are scopul sa distreze publicul roman" asa cum au marturisit si cei doi actori principali care vor interpreta rolurile lui George, liderul de sindicat care cauta cu disperare o solutie pentru a salva fabrica si Manuela, secretara directorului fabricii ARO din Campulung.

 

Premiera in Romania! Exclusiv pe Voyo.ro – Imagini in avans din cea mai asteptata productie romaneasca a toamnei “Despre oameni si melci”, cu Monica Barladeanu si Andi Vasluianu


Andi Vasluianu se considera un tip norocos deoarece a avut norocul sa participe la realizarea acestui proiect de la care nu-si doreste decat sa-si atinga tinta si anume "sa-i faca pe oameni sa rada", pentru ca "este un film special facut pentru public".

 

- La ce va asteptati de la acest film? Ce mesaj doriti sa transmiteti publicului din Romania?
- Ne dorim sa primim cat mai multe reactii pozitive din partea publicului, pana la urma oamenii care vin la cinematografe sunt cei mai duri critici. Ce-i drept gusturile nu se discuta, insa noi speram ca ne-am indeplinit obiectivul cu acest film si anume acela de a-i face pe oameni sa rada.


- Ce are in plus Despre oameni si melci fata de productiile autohtone din ultimii ani?
- Acest nu se diferentiaza foarte mult de ceea ce s-a intamplat pana acum in cinematografia romaneasca. In esenta are aceeasi idee, de a face haz de necaz, iar acesta este filonul comediilor romanesti din ultimii ani. Dar cred ca povestea este diferita fata de tot ce s-a facut pana acum. Seamana mai mult cu The Full Monty.


- De ce ar trebui sa-si rapeasca romanii o ora jumatate din timpul lor pentru a veni sa vada filmul?
- Este un film special facut pentru public, nimeni nu s-a gandit la altceva decat sa creeze o productie pentru publicul din Romania.

 


"Romanii au nevoie sa si rada, iar aceasta este tinta noastra finala"
Monica Barladeanu se dovedeste a fi o prezenta vesela si in afara platourilor de filmare, iar acest lucru a ajutat-o enorm la portretizarea Manuelei, secretara sefului fabricii din Campulung si cea care are se dovedeste a avea un rol decisiv in rezolvarea situatiei, dar si in crearea umorului pe care au cautat sa-l aduca in fata publicului.


- Care este mesajul acestui film si de ce ar trebui sa vina romanii sa-l vada?
- Sper ca toti romanii sa iasa de la acest film cu zambetul pe buze, un pic mai veseli si mai distrati, deoarece mi se pare ca pelicula arunca o privire in trecut cu umor fata de introspectiile sumbre care au fost create dupa anii '90. Ii invit pe romani la o ora si jumatate de comedie in care se vor intalni cu numeroase situatii amuzante, ridicole. Romanii au nevoie sa si rada, iar aceasta este tinta noastra finala.


- Prin ce se diferentiaza fata de celelalte productii romanesti care au aparut dupa anii '90?
- E o comedie si asta face o diferenta clara fata de tot ceea ce s-a intamplat in cariera mea si in cinematografia romaneasca din ultima perioada. Manuela este o femeie cu emotiile la vedere fata de toate rolurile pe care le-am avut pana acum, e pasionala, se bucura si se emotioneaza mult mai usor.

 


- Cum a fost colaborarea cu Andi Vasluianu si cu ceilalati membrii din echipa?
- Cred ca acesta este unul dintre secretele pentru care acest film a iesit asa cum ne-am dorit. Echipa a fost extrem de bine aleasa, am reusit sa ne sincronizam umorul si entuziamsul pe platou. Din punctul nostru de vedere este un film cu scopul atins, acum asteptam si reactiile publicului.


Galerie foto


Modifică setările cookies