marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Am fost violata". Dezvaluirile emotionante facute de Madonna. Prin ce drame a trecut vedeta

Cunoscuta pentru cariera muzicala pe care si-a construit-o in ultimele decenii, Madonna a iesit in evidenta si in lumea cinematografica, ea facand parte din distributia mai multor filme celebre.

Am fost violata . Dezvaluirile emotionante facute de Madonna. Prin ce drame a trecut vedeta

Desi se presupune ca vedeta a avut o viata linistita, Madonna a impresionat cu cea mai recenta marturisire a sa. Intr-un material publica in presa americana, aceasta a dezvaluit ca a fost violata pe acoperisul unei cladiri sub amenintea unui cutit, incidentul petrecandu-se la putin timp dupa ce s-a mutat in New York.

 

"New York nu a fost ce m-am gandit eu ca va fi", a scris intr-un material publicat in Harper's Bazaar. "Nu m-a primit deloc cu bratele deschise. In primul an am fost amenintata cu un pistol. Apoi, violata pe acoperisul unei cladiri unde am fost dusa sub amenintarea unui cutit si am avut apartamentul spart de trei ori", a dezvaluit aceasta cantareata.



 

Comentariul vedetei vine dupa ce, acum aproape doua decenii, Madonna a dezvaluit pentru prima data tragedia prin care a trecut. In 1995, intr-un interviu in care isi promova volumul "Sex", Madonna a vorbit pentru publicatia New Musical Express despre aceasta experienta. ”Intr-un fel a fost o experienta care m-a facut sa deschid ochii. Am locuit in New York doar un an si eram foarte tanara, foarte increzatoare in oameni", a spus acesta, cand a vorbit pentru prima oara despre incident. De asemenea, acesta a afirmat ca acel episod din viata sa a facut-o "mai descurcareata si mai isteata".



 

Povestea a fost reluata si in 2007, de catre Lucy O'Brien, in cartea biografica despre viata Madonnei, intitulata "Like and Icon". 

 

Descrisa de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop", Madonna este si cel mai bine vanduta cantareata a secolului XX, aceasta facandu-si un nume si datorita filmelor in care a aparut.


 

Madonna a debutat in cinematografie inca din 1985, cu rolul din A Certain Sacrifice. Au urmat o serie numeroasa de productii in care a putut fi urmarita, cele mai cunoscute fiind Bloodhounds of Broadway (1989), Dick Tracy (1990), A League of Their Own (1992), Blue in the Face (1995), Evita (1996), Swept Away (2002), Will& Grace (2003).


sursa: mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies