marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amal Clooney ar fi insarcinata in luna a 6-a, cu gemeni. Sotia lui George Clooney ar fi facut un tratament de fertilizare

Amal Clooney, sotia cunoscutului actor George Clooney, ar fi insarcinata si nu cu un copil, ci cu gemeni, relateaza joi ziarul spaniol ABC, care citeaza presa libaneza.
Amal Clooney ar fi insarcinata in luna a 6-a, cu gemeni. Sotia lui George Clooney ar fi facut un tratament de fertilizare

Cotidianul libanez Daily Star asigura ca Amal Clooney (38), sotia lui George Clooney (55), ar fi insarcinata cu gemeni. Ziarul citeaza surse apropiate familiei Amal.

Potrivit Daily Star, nasterea este prevazuta pentru primavara. Se pare ca fericitul cuplu s-ar fi supus unui tratament de fertilizare, iar avocata ar fi insarcinata in sase luni.

Ultimele imagini ale lui George si Amal Clooney dateaza de la un eveniment din octombrie 2016. Multe femei afiseaza deja o burtica bine formata in primul trimestru de sarcina, nu insa si Amal care la prima vedere nu prezenta semne vizibile de sarcina.

Merita insa amintit ca cei doi soti nu au mai fost vazuti la niciun eveniment public, fapt ce intareste zvonurile privind o posibila sarcina a lui Amal. Deocamdata cei doi soti nu s-au pronuntat in legatura cu acest subiect.


Sursa: Stirile PROTV



Modifică setările cookies