marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amanda Seyfried: actrita a impresionat pe platourile noului ei film, cat de mult a slabit pentru urmatorul rol

Dupa incheierea filmarilor pentru Lovelace, Amanda Seyfried a trecut deja la urmatorul proiect, comedia While We're Still Young.

Amanda Seyfried: actrita a impresionat pe platourile noului ei film, cat de mult a slabit pentru urmatorul rol

 

Frumoasa actrita a fost surprinsa la New York, acolo unde au inceput deja filmarile pentru productia care va fi regizata de Noah Baumbach, cel care se va ocupa si de scenariu.

 

Imbracata intr-un maieu crem si o pereche de bikini portocalii, Amanda Seyfried a demonstrat inca o data cat de bine arata. Actrita nu a parut deloc deranjata de faptul ca este imbracata destul de sumar, tinand cont ca pentru filmul Lovelace, unde interpreteaza rolul starului porno Linda Lovelace, si-a expus corpul in intregime. Fanii au remarcat imediat ca Amanda a slabit considerabil si este mult mai firava.

 

Intr-una din fotografii, Amanda apare alaturi de Naomie Watts, aceasta facand parte din distributie alaturi de Ben Stiller, Adam Driver si Brady Corbet.

 

Filmul aduce in prim plan povestea unui regizor de filme documentare si a sotiei sale a caror existenta devine mai relaxanta atunci cand se imprietenesc cu un cuplu de tineri cu spirit liber.

 

In prima instanta, personajul Amandei ar fi trebuit sa fie interpretat de Greta Gerwig, insa aceasta a refuzat propunerea din cauza programului mult prea incarcat.

 

Cu un buget destul de redus, While We're Still Young urmeaza sa fie lansat in 2015.

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies