marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amber Heard, actrita de la care nu-ti poti lua ochii. Ce filme ne pregateste Afrodita moderna a Hollywood-ului

La 26 de ani este una dintre cele mai admirate si dorite actrite ale momentului, despre care multi spun ca este copia perfecta a lui Scarlett Johansson. Aleasa in acest an de Ask Men in topul celor mai dezirabile 100 vedete din lume actrita va incinge la anul ecranul in Machete Kills, continuarea de la popularul Machete din 2010.

Amber Heard, actrita de la care nu-ti poti lua ochii. Ce filme ne pregateste Afrodita moderna a Hollywood-ului

GALERIE FOTO: 30 DE IMAGINI DIN CARIERA  LUI  AMBER HEARD!


Cand o vezi pe TV sau pe marele ecran cu greu iti poti lua ochii de la ea. Nu este o tentatie doar pentru barbati, ci si pentru femei mai ales ca a dezvaluit de ceva vreme ca este lesbiana. "Nu poti sa te respecti cu adevarat daca ti-e frica de ceea ce esti" declara Amber,  una dintre putinele actrite de la Hollywood care a recunoscut oficial ca este homosexuala. Parul blond, ochii verzi si corpul perfect i-au adus porecla de Afrodita moderna a Hollywood-ului.

Cunoscuta pentru rolurile de adolescenta ce-si etaleaza sexualitatea, Amber Heard s-a nascut in 1986 in Texas, America, si primul mare contact cu camerele de filmat a avut loc odata cu rolul din serialul Hidden Palms (2007), o drama cu adolescenti care s-a incheiat rapid, dupa opt episoade difuzate.
 

La 16 ani s-a declarat atee si a renuntat la catolicism dupa ce moartea celei mai bune prietene intr-un accident de masina a afectat-o profund. La 17 ani s-a lasat de scoala si a plecat in New York pentru o cariera de model. "Nu cred in Dumnezeu mai mult decat cred in Iepurasul de Paste" a marturisit Amber care nu are nicio problema cu scenele de sex si nuditate din filme.

Actrita a urmat in tocmai sfatul pe care cei din jur i l-au dat "atunci cand iti doresti ceva, du-te dupa el". Insa Amber s-a plictisit repede de modeling, migrand in Los Angeles unde ii este locul de cand s-a nascut, pentru a-si incerca norocul cu actoria.


"Tatal meu ( al carui job se invarte in lumea publicitatii) m-a convins sa iau lectii de actorie, iar primul meu agent le-a platit. Am inceput ca model pentru ca voiam sa calatoresc si sa vad lumea, insa actoria a fost mereu prima mea dragoste. Sa fii model la New York este deprimant. Nimeni nu-ti asculta parerile" povesteste actrita intr-un interviu pentru dailymail.co.uk.

Tanara actrita se bucura de succes si este deja in vizorul publicului. Amber Heard este catalogata drept una dintre cele mai frumoase stele in ascensiune de catre Jane Magazine. In 2010 revista Maxim a asezat-o pe locul 13 in topul celor mai sexy 100 de femei. Iubita sa de un an este fotograful Tasya van Ree, adora sa danseze salsa, ciocolata neagra, are permis de arma si ii plac masinile sport.

"Eu imi controlez sexualitatea. Controlez felul in care arat si ma simt mai puternica prin ea, asta e scopul meu", a spus actrita intr-un interviu.


Intrand in lumea cinematografica in 2004 cu roluri episodice in diverse seriale, actrita ajunge sa capteze atentia publicului cu filme precum "Never back Down", "Pineapple Express", "The Informers", Amber a avut destule oportunitati cu roluri mici, dar sigure. Nu ii este frica sa experimenteze, poate de aceea a jucat cu mandrie rolul de zombie, in "Zombieland", alaturi de Jesse Eisenberg, insa rolurile alaturi de Nicholas Cage - "Drive Angry" cand cand primeste o bataie buna si cel alaturi de Johnny Depp - "The Rum Diary" au facut-o sa urce in clasament.

"Scoala a fost o pierdere de timp pentru mine. Ma simteam ca-n cartile Ferma Animalelor si 1984 ale lui George Orwell" a declarat tanara vedeta.


Sfarsitul lui 2011 ii aduce acesteia cel mai important film din cariera de pana acum a actritei de 26 de ani. Frumoasa blonda a reusit sa obtina un rol important alaturi de Johnny Depp in The Rum Diary adaptarea romanului autobiografic a scriitorului Hunter S. Thompson.

In The Rum Diary, Amber Heard joaca rolul lui Chenault, o femeie periculos de frumoasa, care il va cuceri pe Paul Kemp (Johnny Depp), un scriitor care se lupta sa isi gaseasca un drum in viata, dar ajunge in unele dintre cele mai complicate situatii, care il vor schimba definitiv.

Amber Heard a declarat intr-un interviu oferit celor de la Digital Spy ca nu crede ca faima ei a crescut brusc, si ca la Hollywood, mai devreme sau mai tarziu, primesti apreciere daca ai facut cu adevarat roluri deosebite. Actrita a uitat de esecul serialului "The Playboy Club" o productie controversata, despre chelneritele si animatoarele dintr-un club Playboy care a fost anulata toamna trecuta dupa doar cateva episoade.

Pentru viitor Amber pregateste thriller-ul "Motor City", unde il va avea ca partener pe Dominic Cooper, ce va da viata unui fost prizonier care porneste intr-o aventura periculoasa pentru a se razbuna pe oamenii care l-au aruncat in puscarie pe nedrept. "Motor City" il are ca scenarist pe Chad St. John si este produs de Joel Silver si este regizat de Albert Hughes.


De asemenea, actrita a anuntat acum 2 zile ca va juca rolul unei asasine in Machete Kills continuarea de la prima parte lansata in 2010 cu Danny Trejo, Michelle Rodriguez si Robert De Niro. In filmul regizat de acelasi Robert Rodriguez va juca alaturi de frumoasele Jessica Alba, Sofia Vergara si Michelle Rodriguez.


"Nu vreau sa mi se puna o eticheta ca sunt asa sau altfel. In trecut am avut relatii de succes cu barbati, iar in prezent sunt intr-o relatie cu o femeie. Cand vine vorba despre dragoste eu sunt complet deschisa. Insa nu ma bagati intr-o categorie, oricum regizorii si producatorii cu care am lucrat pana acum nu cred ca le pasa. Iubesc pe cine iubesc, persoana conteaza, nu sexul."


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies