marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

American Pie 4: 13 ani de la filmul care a revolutionat comediile cu adolescenti. Tara Reid s-a transformat total intr-un an

Pe 6 aprilie ajunge in Romania "American Pie Reunion", al patrulea film din celebra serie de filme pentru adolescenti "American Pie". Actritele Tara Reid si Mena Suvari au impresionat la sedinta foto care le-a reunit dupa 13 ani de la lansarea filmului original.

American Pie 4: 13 ani de la filmul care a revolutionat comediile cu adolescenti. Tara Reid s-a transformat total intr-un an

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM AU AJUNS EROII DIN AMERICAN PIE!


Gasca nebuna din American Pie cu Jim, Michelle si Stifler revine pentru ultima oara. Grupul se reuneste pentru a sarbatori 10 ani de la terminarea liceului. Evident toata lumea s-a schimbat si se confrunta cu alte probleme: Jim (Jason Biggs) si Michelle (Alyson Hannigan) sunt parinti si se lupta cu mentinerea unei vieti sexuale satisfacatoare, mama lui Steve Stifler (Jennifer Coolidge) pare sa isi fi gasit o noua pasiune, Oz (Chris Klein) este acum un celebru reporter sportiv iar Vicky (Tara Reid) este maritata.
 

4 dintre vedetele filmului Jason Biggs, Tara Reid, Mena Suvari si Eugene Levy s-au reunit pentru o sedinta foto in Sydney unde si-au promovat noua pelicula. Promotia '99 se intoarce pentru o reuniune de pomina la 13 ani de la lansarea primului film din serie. Tara Reid ( 36 de ani) si Mena Suvari ( 33 de ani) au aratat ca sunt intr-o forma de zile mari. Dupa ce anul trecut Tara ingrijora pe toata lumea cu o serie de fotografii in care arata extrem de slaba, acum actrita a impresionat pe toata lumea cu transformarea ei.


Tara Reid si Mena Suvari la reuniunea American Pie in Sydney

American Pie este filmul care a revolutionat comediile cu adolescenti si a inspirat multe alte filme din acelasi gen aparute pe banda in ultimii ani.  Seria "American Pie" creata de Adam Hertz a devenit un film cult pentru adolescentii din lumea intreaga. Cele 3 filme ale francizei create de Universal  au facut pana acum incasari de peste 700 de milioane de dolari.

Ca de obicei si de aceasta data Tara Reid a fost in centrul atentiei.In urma cu 10 ani, orice tanara si-ar fi dorit sa arate ca Tara Reid. Blonda care facea furori in American Pie (Placinta Americana) avea un corp de vis, un zambet cuceritor si niste ochi albastri seducatori.

 

Vedeta inca de mica, Tara Reid a avut o viata destul de zbuciumata. Dupa multe relatii esuate, Tara s-a refugiat in alcool, si-a creat o reputatie de petrecareata, iar paparazzi au suprins-o adesea in ipostaze jenante, in diverse cluburi de fite. Actrita a intrat si in depresie din cauza catorva operatii estetice terminate horror, dar si a dietelor care i-au distrus corpul cu care  facea valva in urma cu 10 ani.

Tara Reid a cheltuit o avere pe mai multe operatii estetice. Cu ajutorul chirurgiei, Reid a incercat sa isi modifice sanii si sa scape de celulita.La sfarsitul lui 2008, actrita s-a internat de buna-voie intr-o clinica de reabilitare din Malibu.Din fericire, se pare ca acum si-a revenit si arata minunat, dupa ce la inceputul lui 2011 slabise ingrijorator de mult.


Tara Reid i-a ingrijorat pe fani in 2011 aparand intr-o ipostaza extrem de fragila

 


Cei de la Universal si-au dorit foarte mult sa readuca toata distributia impreuna, insa au alocat un buget fix, din care sa fie acoperite salariile si celelalte costuri. Asa ca exista o discrepanta foarte mare intre salariile actorilor.

Jason Biggs si Sean William Scott sunt cei mai bine platiti actori: vor primi cate  5 milioane de dolari fiecare, plus bonusuri. Alyson Hannigan, starul seriei How I Met Your Mother, va primi si ea un salariu de 3 milioane de dolari, la fel si Eugene Levy. Celelalte vedete, Chris Klein, Eddie Kaye Thomas, Thomas Ian Nicholas, Natasha Lyonne, Jennifer Coolidge, Mena Suvari si Shannon Elizabeth vor avea niste salarii modice, cuprinse intre 500.000 si 750.000 de dolari fiecare, in timp ce Tara Reid va primi cel mai mic salariu: 250.000 de dolari.

 
Tara Reid - imagini din 1991

Sursa foto: Getty
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies