marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jamie Foxx este presedintele Americii in White House Down

De la sclavul platit sa ucida albi in Django Unchained, Jamie Foxx a ajunge la rolul de presedinte american.

Jamie Foxx este presedintele Americii in White House Down

Actorul de 44 de ani premiat cu Oscar pentru filmul Ray va avea rolul central intr-un thriller regizat de Roland Emmerich intitulat White House Down, anunta Deadline.


Filmarile pentru White House Down vor incepe la vara iar filmul este descris ca fiind in stilul lui Greu de Ucis. Channing Tatum care a inceput sa faca filme pe banda rulanta dupa ce producatorii au realizat ca este un magnet la box office va juca rolul unui agent secret destinat sa-l apare pe seful statului american(Jamie Foxx) atunci cand un grup de teroristi  reuseste sa captureze Casa Alba si sa-i faca pe toti cei prinsi inautru ostatici.


Actrita Maggie Gyllenhaal va avea si ea rolul unui agent secret din garda presedintelui. Jamie Foxx se pare ca ii va calca pe urme lui Harrison Ford in Air Force One si va deveni un presedinte luptator.  In decembrie actorul devine sclav  transformat in ucigas cu sange rece pentru a-si salva nevasta din ghearele unui malefic stapan de plantatie in  Django Unchained regizat de Tarantino.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies