marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ana Ularu da lovitura la Hollywood: romanca joaca alaturi de Tom Hanks, in super productia "Inferno". Ce dezvaluiri a facut despre colaborarea cu unul dintre cele mai mari staruri de film

Actrita Ana Ularu va juca, alaturi de vestitul Tom Hanks. Talentata romanca a reusit sa obtina un rol in pelicula "Inferno", care s-a turnat deja la Florenta si Budapesta.

Ana Ularu da lovitura la Hollywood: romanca joaca alaturi de Tom Hanks, in super productia Inferno . Ce dezvaluiri a facut despre colaborarea cu unul dintre cele mai mari staruri de film

Ana spune despre laureatul cu Oscar ca este un om cald si foarte prietenos. Ba chiar a invitat-o la ziua lui de nastere. Ana Ularu a mai impartit genericul si cu alte nume mari, ca Bradley Cooper sau Jennifer Lawrence.

Pelicula "Inferno" va fi lansata anul viitor si se anunta inca de pe acum un succes de box office. Adaptarea cinematografica dupa cartea cu acelasi nume, semnata de Dan Brown, este o continuare a renumitelor "Codul lui Da vinci" si "Inger si demon", care au avut incasari de 1,24 de miliarde de dolari pe plan mondial.

Tot mai prezenta pe buzele regizorilor din marea lume a filmului, Ana Ularu a fost aleasa pentru rolul unui agent din Florenta, pe nume Vayentha, care a primeste ordin sa-l urmareasca pe profesorul Robert Langdon, interpretat de Tom Hanks. "Rolul meu este al unui agent sub acoperire destul de periculos. Pur si simplu a fost una dintre cele mai frumoase si prietenoase distributii", spune Ana Ularu.

 

Actrita spune ca dincolo de faptul ca este un actorul celebru, Tom Hanks este in primul rand un om care depaseste orice asteptare.

"Pe cat de minunat vi l-ati imagina, plus inca 50%... Am trecut prin tot felul de peripetii. Am avut emotii amandoi, eram pe un soi de barna, a venit cineva de la recuzita si pana la urma a ajuns sa imi dea Tom, pentru ca se facea greu transferul si am zis ca nu o sa ma creada nimeni", povesteste actrita. "Am fost si la ziua lui Tom Hanks... I-am facut un cadou, o masina de scris din 1952, pentru ca face colectie si i-a placut foarte mult",
mai spune Ana Ularu.

Filmul "Inferno", in care joaca si actrita britanica Felicity Jones, este regizat de Ron Howard si va avea premiera in Romania, in octombrie 2016.

Deloc straina de Hollywood, Ana Ularu a jucat anul trecut, in "Serena", si alaturi de Jennifer Lawrence, dar si de carismaticul Bradley Cooper, care chiar a stat in noroi si ploaie pentru ea. La 29 de ani, Ana Ularu este extrem de bine cotata dupa ce a aparut in "Tinerete fara batranete" a lui Francis Ford Coppola, sau in "The Borgias", de Neil Jordan. Pana una alta, din toamna o putem admira pe Ana Ularu si pe scenele teatrelor din Bucuresti.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies