marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ana Ularu și Andreea Vasile au făcut furori pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Berlin

După trei ani de restricții pandemice, Festivalul Internațional de Film de la Berlin a revenit în forță, cu aproape 300 de filme pe lista de proiecții, dintre care două românești.

Ana Ularu și Andreea Vasile au făcut furori pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Berlin
Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul din cele mai importante festivaluri de film din lume, alături de evenimente similare de la Cannes și Veneția. Prima ediția a festivalului a avut loc în 1951. Suspendat în ultimii trei ani, din cauza restricțiilor din pandemia de Covid-19, Cea de-a 73-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin a fost șansa actorilor și a cineaștilor de a-și lua revanșa, în perioada 16-26 februarie 2023.
 
Printre cele aproximativ 300 de filme prezentate în cadrul festivalului se află și două filme românești, care nu au intrat, însă, în competiția oficială. 
 
Serialul românesc „Spy/ Master”, o producţie Max Original, a avut premiera mondială luni, în categoria Berlinale Series, un eveniment la care au participat peste 270 de invitaţi.

 
Pe celebrul covor roșu de la Berlin s-au aflat actorii Alec Secăreanu, Ana Ularu, Svenja Jung, Parker Sawyers, Andreea Vasile, Laurenţiu Bănescu, Alexandra Bob, alături de scriitoarele Adina Sădeanu şi Kirsten Peters, regizorul Chris Smith şi producătorii Warner Bros. Echipa românească a avut mulți susținători, inclusiv pe regizorul Tudor Giurgiu, care s-a fotografiat acolo și a postat imagini și felicitări pe contul său de socializare.
 
Ana Ularu și Andreea Vasile au făcut furori cu ținutele lor, prima într-o rochie roșie, asemenea unei lady in red, cealaltă într-un elegant compleu ecru.

 
Actrițele Andreea Vasile și Ana Ularu au mulțumit, de asemenea, pe conturile lor de socializare, pentru prezența la eveniment. ”Suntem foarte onorați și fericiți că am fost prezenți aici. Mulțumim, Berlinale, că ne-ai găzduit. Felicitări întregii echipe care s-a ocupat de Spy/ Master, sunteți grozavi”, a notat actrița Andreea Vasile pe Instagram.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies