marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Andi Vasluianu si  Diana Dumitrescu, scene fierbinti in cea mai noua comedie romaneasca, Minte-ma frumos

Diana Dumitrescu si Andi Vasluianu sunt protagonistii celei mai recente comedii romantice romanesti. Cei doi au parte de scene de dragoste intr-un film care se va lansa la cinema pe 19 octombrie,  Minte-ma frumos.

Andi Vasluianu si Diana Dumitrescu, scene fierbinti in cea mai noua comedie romaneasca, Minte-ma frumos

Daca in comedia "Despre oameni si melci"  a avut-o partenera pe Monica Birladeanu, in "Minte-ma frumos" Andi Vasluianu se iubeste cu  Diana Dumitrescu.


Scenaristul Adrian Lustig inlantuie mai multe povesti de dragoste si sex in care Diana Dumitrescu e o cofetara ucenica, iar Loredana Groza e sefa sa. In regia lui Iura Luncasu, Minte-ma frumos spune povestea a doi tipi simpatici din Bucuresti, care duc o viata cat se poate de neobisnuia. Dani (Andi Vasluianu) e part-time furnizor de servicii IT si part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) e un hacker iscusit care isi inseala partenerul de viata – computerul – cu o tipa cunoscuta pe Internet, Oana (Antoaneta Zaharia).

Diana Dumitrescu, Loredana si Antoaneta Zaharia


Dana (Diana Dumitrescu) si Oana, ucenice cofetare si colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuala, suceste capetele barbatilor oriunde apare, pe cand Oana iubeste foarte mult prajiturile, de unde si formele mai rotunjoare. Si cum era de asteptat, cand discutiile lungi pe chat nu pot ramane vesnic virtuale, Toni si Oana isi dau intalnire fata-n fata. Dar exista o problema majora: Toni nu seamana deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la intalnire in locul lui.

"Sper ca acest film sa fie un succes care sa deschida drumul comediilor romantice in Romania. Chiar cu aceeasi actori pentru ca mi-a facut placere sa lucrez cu ei" a povestit Adrian Lustig. "Pentru mine acesta a fost primul proiect de lungmetraj. Am avut o echipa misto. A fost scurt si as fi vrut sa mai filmam cateva saptamani" a marturisit Diana Dumitrescu.


In film, Andi Vasluianu este un tip simpatic, aratos si foarte sigur pe sarmul lui. Aparent este „baiatul de la cablu”, de fapt el este gigolo pe bani buni. Este un tip spontan, mereu pe faza, care stie sa vrajeasca o femeie si sa ii mentina constant interesul. Dani este suficient de istet si ii place aventura. Se indragosteste la prima vedere de Dana. Mai putin pasionata de arta gastronomiei, acesteia Ii place sa pozeze in diva. E o fata foarte frumoasa, cu un trup perfect, de manechin.
 

Andi Vasluianu si  Diana Dumitrescu


Loredana Groza e cofetara-sefa si patroana Academiei de Ciocolata, casatorita cu un roman care administreaza fonduri Phare. O adevarata scorpie la serviciu, o admonesteaza constant pe Dana si are o atitudine tiranica fata de toate angajatele ei, care o detesta.Este “clienta” lui Dani. In pat prefera sado-masochismul, spre marea disperare a lui Dani.


Prestatiile actoricesti exemplare aduse de interpretii rolurilor principale nu pot fi decat sustinute cu talent de actritele carora le revin rolurile secundare din Minte-ma frumos: Nelly Nastase si Gloria Gaitan. Imaginea filmului Minte-ma frumos este semnata de Manu Kadosh, cunoscut pentru colaborarile sale in productii de la Hollywood, dar si pentru filmul Modigliani cu Andy Garcia, filmat in studiourile MediaPro Pictures.


Filmarile la Minte-ma frumos au durat trei saptamani, iar locatiile alese au fost amplasate atat in Buftea cat si in Bucuresti.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies