marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Andie MacDowell, apariţie de senzaţie pe catwalk la 64 de ani

Actrița a fost revelaţia podiumului de modă de la Paris, la defilarea „L’Oréal Paris Le Define Walk Your Worth”.

Andie MacDowell, apariţie de senzaţie pe catwalk la 64 de ani
Cine spune că este o vârstă limită pentru a activa în modeling? Ei bine, acum chiar sunt în vogă modelele senioare, femeile care schimbă percepţia asupra înaintării în vârstă şi asupra garderobei purtate la pensie.
 
Nu că actriţa britanică Andie MacDowell ar arăta ca o pensionară! Dacă nu ar fi pletele acelea cârlionţate grizonante, nici nu ne-am dat seama că timpul a cernut puţină nea şi peste ea.
 
Privind, însă, la acea siluetă clepsidră, la acele picioare tonifiate, lăsate la vedere de acea rochie fabuloasă şi strălucitoare, cu şliţ adânc central, o putem pune alături de orice model cu experienţă, care încă face furori la prezentările de modă şi în pictoriale. Exuberantă și fresh, starul din „Patru nunți și o înmormântare“ este dovada că înaintarea în vârstă nu trebuie să sperie pe nimeni.


 
Refuzând să se mai vopsească din timpul pandemiei, Andie MacDowell a fost printre primele vedete care și-a îmbrățișat naturalețea, fiind o imagine perfectă a brandului pe care îl reprezintă, la categoria 60+.

 


Despre noua înfățișare, vedeta a vorbit cu sinceritate: „Am înțeles că instinctul nu m-a înșelat. Nu m-am simțit niciodată mai puternică și mai onestă. Simt că nu mă mai prefac. Simt că îmi îmbrățișez adevăratul eu. Și mi-este foarte bine așa. Simt că părul natural mă prinde mult mai bine. E mai în armonie cu fața mea“, a mărturisit superba divă.

În cadrul aceluiași show de modă a defilat și Eva Longoria.

 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies