Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Andreea Bosneag: Visul meu a devenit realitate. VIDEO

Andreea Bosneag, actrita ce o inteprepeaza pe Delia Fratila in filmul "Cea mai fericita fata din lume" a fost castigatoarea premiului "Tanara speranta" in cadrul Galei Gopo 2010.

Andreea Bosneag: Visul meu a devenit realitate. VIDEO

"Am fost foarte emotionata nu ma asteptam sa castig si tremuram complet, ma mir cum de nu am cazut in timp ce urcam scarile pe scena", relateaza emotionata Andreea Bosneag.

Andreea povesteste actiunea peliculei si marturiseste ca de cand era mica visa sa devina actrita, iar datorita filmului "Cea mai fericita fata din lume" si-a indeplinit dorinta.

Cat despre filmari marturiseste plina de entuziasm: "A fost mai mult ca o vacanta pentru mine nu am simtit greutatea filmarilor".

Vezi AICI materialul integral

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.
Cele mai citite

(P) Cinefili 2.0: Cele mai bune 7 platforme free pentru filme
Programele de la televizor par să fie de domeniul trecutului, într-o lume în care totul se învârte în jurul netului, chiar și atunci când căutăm ceva numai bun pentru un bol de popcorn. Despre filme și seriale vorbim astăzi, pentru că vrem să îți arătăm 7 aplicații free pentru vizionarea acestora. Să începem: 
Citeste mai mult ►