marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Andrew Cheney și Kara Killmer, din filmul „În spatele măștii“, difuzat în seara aceasta, formează un cuplu și în viața reală

Când o poveste de dragoste trece dincolo de camera de filmat în viața reală, atunci și idila de pee crane are un sâmbure de adevăr.
Andrew Cheney și Kara Killmer, din filmul În spatele măștii , difuzat în seara aceasta, formează un cuplu și în viața reală
William Reynolds (Andrew Cheney) este un asasin al Companiei Britanice a Indiilor de Est, care încearcă să se "retragă". Șeful său, Charles Kemp, încearcă să îl ucidă pentru că știe prea multe. El fuge, luând numele și slujba unui vicar care a murit salvându-i viața lui Will.
 
Will încearcă să se acomodeze la viața liniștită de vicar (cu un succes surprinzător) și se îndrăgostește de Charlotte Holloway (Kara Killmer). Un vechi asociat ajunge întâmplător în orașul liniștit și îl confruntă pe Will, care îl ucide și îl îngroapă la adăpostul întunericului. Mai târziu, Will o cere pe Charlotte în căsătorie, iar aceasta este de acord, cu condiția ca el să primească aprobarea unchiului ei. Când ajunge, de Crăciun, acesta se dovedește a fi Charles Kemp, care îi dezvăluie adevărata identitate a lui William lui Charlotte și încearcă (din nou) să-l ucidă. Will fuge încă o dată și, din nou, salvatorul său moare, scăpându-l pe Will. Folosindu-se încă o dată de identitatea salvatorului său (Jeremiah Flack), William călătorește în colonia Pennsylvania și își găsește un loc de muncă în tipografia lui Benjamin Franklin, după ce trece „testul de credință“ al și dezvăluie că susține cauza revoluționară. 

 
Will descoperă mai târziu că Charlotte și unchiul ei au ajuns și ei în America, Kemp fiind reprezentantul Companiei Indiilor de Est. După ce descoperă planurile lui Kemp, Will își propune să își răscumpere numele, înainte de a se reuni cu Charlotte.
 
Filmată în zona lacurilor din statul Michigan, producția „În spatele măștii“/„Beyond the Mask“ (2015) a prilejuit și povestea de dragoste dintre protagoniștii Andrew Cheney și Kara Killmer, care s-au căsătorit pe 14 mai 2016 și sunt și acum împreună.


 

Filmul „În spatele măștii“ este difuzat la Pro Cinema duminică, de la ora 20:30 şi, în reluare, de la ora 01:00.

Galerie foto


Modifică setările cookies