marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Andrew Garfield este noul “Spider-Man”

Sony Pictures a ajuntat ca actorul britanic Andrew Garfield va fi protagonistul noii peliculei “Spider-Man, regizate de Marc Webb. Garfield il va inlocui pe Tobey Maguire, care l-a interpretat pe Peter Parker in primele trei parti ale filmului inspirit din benzile desenate.

Andrew Garfield este noul “Spider-Man”

Vedeta de 26 de ani a castigat un premiu BAFTA in 2008 pentru rolul sau in drama “Boy A” si a avut aparitii in “Red Riding” sau “The Imaginarium Of Doctor Parnassus al lui Terry Gilliam. Printre proiectele sale viitoare se numara “Never Let Me Go” si “The Social Network”.

Marc Webb a declarat ca desi numele lui Andrew Garfield este nou pentru multi, cei care cunosc cariera actorului ii inteleg talentul extraordinar.“Il veti iubi pe Andrew Garfield in rolul lui Peter Parker."

Producatorul filmului, Avi Arad, a adaugat: "Sunt extrem de incantat ca l-am ales pe Andrew Garfield. In traditia "Spider-Man', cautam un Peter Parker istet, sensibil si cool, care sa ne faca sa radem, sa plangem sau sa izbucnim in aplauze. Credem ca am facut alegerea perfecta pentru acest rol."

""Spider-Man” va fi filmat in 3D si este programat sa fie lansat in iulie 2012 in SUA.



Modifică setările cookies