marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Andy Whitfield, un an de la disparitia cutremuratoare a actorului din Spartacus. Actrita Lucy Lawless i-a adus un tribut emotionant

Pe 11 septembrie se implineste un an de la disparitia cutremuratoare a actorului Andy Whitfield. Actrita Lucy Lawless, colega sa din serialul Spartacus, i-a adus acestuia un tribut emotionant in cadrul unui teledon numit "Stand Up to Cancer" sustinut de un numar impresionant de televizuni americane.

Andy Whitfield, un an de la disparitia cutremuratoare a actorului din Spartacus. Actrita Lucy Lawless i-a adus un tribut emotionant

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ANDY WHITFIELD!


Tom Hanks, Halle Berry, Justin Timberlake, Sofia Vergara, Julia Roberts, Matt Damon, Michael Douglas, Jessica Biel, Samuel L. Jackson, Jeremy Renner, Seth Rogen, Emma Stone si Gwyneth Paltrow sunt cateva dintre vedetele care su sprijinit si participat  la teledonul "Stand Up to Cancer" transmis pe 8 septembrie de un numar impresionant de canale TV americane. Vedetele si-au dorit sa stranga peste 150 de milioane de $ din donatii pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer.


Unul dintre momentele emotionante ale galei a fost tributul pe care actrita Lucy Lawless, cunoscuta pentru rolurile din serialele "Xena: Printesa Razboinica" si "Spartacus: Nisip insangerat" i l-a dedicat pe postul Starz regretatului Andy Whitfield.  Marti, pe 11 septembrie, se implineste un an de la moartea sa. Emotionata Lucy Lawless l-a numit pe Andy Whitfield  "un sot si un tata iubitor, un actor minunat si o inspiratie pentru colegi" si a prezentat imagini cu acesta glumind pe platourile de filmare ale serialului.


Actorul, mort la 39 de ani, s-a luptat timp de 18 luni cu cancerul, desi doctorii i-au dat intre 3-6 luni de viata.  In septembrie 2010, dupa primul sezon al serialului "Spartacus: Blood and Sand", difuzat de Starz , actorul fusese diagnosticat din nou cu cancer limfatic si a primit 25% sanse de supravietuire, moment in care a parasit si serialul.


Lucy Lawless a declarat ca nu poate intelege cum un om care parea atat de sanatos, era in realitate atat de bolnav. "Nimeni nu este imun cancerului. Te loveste pe neasteptate si schimba vietile. Trebuie sa luptam uniti impotriva acestei boli devastatoare" a declarat aceasta.


"Incepi sa traiesti din nou. Mortea lui Andy mi-a aratat ca nu trebuie sa ma tem de nimic. Cel mai rau lucru a trecut" a declarat sotia sa in Vanity Fair Italia, unde a dezvaluit ca actorul preferat al lui Andy a fost  Steve McQueen. "Andy visa sa joace intr-un film despre McQueen"


Andy si sotia sa Vashti au fost de acord ca lupta lui cu boala sa fie filmata pentru a-i inspira pe cei afectati de aceasta maladie, sa nu renunte si sa caute tot soiul de tratamente chiar si atunci cand nu li se da nicio speranta.  Dupa 6 sesiuni de chimioterapie, Andy devenise optimist si credea ca mai exista o sansa.


Intr-un moment emotionant, cuplul si-a tatuat pe brat textul "Be Here Now", care va fi si numele documentarului despre Andy Whitfield. "Asta a fost modul nostru de a ne spune ca vom fi impreuna indiferent ce se intampla."Insa cancerul a revenit, la fel si drama: "Am trecut de la stadiul <<o sa te faci mai bine>> la <<esti pe moarte>>".


Producatorii documentarului "Be Here Now", un film despre lupta lui "Spartacus", Andy Whitfield cu boala au reusit in aceasta vara sa stranga cu ajutorul fanilor lui Andy fondurile necesare terminarii filmului. "<<Be Here Now>> este despre a trai clipa prezenta si a nu te teme de lucrurile ce vor urma si pe care nu le stii", spunea Andy Whitfield in documentar

In luna octombrie, Andy Whitfield ar fi implinit 40 de ani.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies