marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Milioane de fani si-au tinut respiratia: Jennifer Lopez la un pas de un moment jenant la Oscar

Jennifer Lopez le-a aprins imaginatia fanilor in timpul galei Oscarurilor gazduite de Billy Crystal. Actrita/cantareata le-a dat emotii milioanelor de fani care au urmarit evenimentul cand rochia generos decoltata i-a jucat o festa.

Milioane de fani si-au tinut respiratia: Jennifer Lopez la un pas de un moment jenant la Oscar

Lista marilor castigatori de la Oscar in 2012!

In timpul ceremoniei, cel mai spectaculos moment a fost cel oferit de Jennifer Lopez care si-a lasat rochia sa alunece iar decolteul generos aproape ca i-a dezvelit un san.


Lopez a prezentat alaturi de Cameron Diaz Oscarul pentru cel mai bun costum si machiaj care a mers la filmul The Artist. Cele doua vedete s-au pozitionat pe scena cu spatele la public, in timpul prezentarii premiului, insa cand s-au intors, rochia i-a jucat o festa lui Jennifer Lopez.  Incidentul a declansat un val de comentarii pe retelele de socializare.


 

Angelina Jolie a atras si ea toate privirile: actrita si-a aratat picioarele lungi intr-o frumoasa rochie neagra care le-a adus aminte fanilor de o tinuta asemanatoare purtata de Jennifer Aniston. Actrita de 36 de ani a aparut alaturi de Brad Pitt nominalizat pentru cel mai bun actor pentru rolul din Moneyball.
 



Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies