marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie si Brad Pitt ar putea juca impreuna din nou, dupa 7 ani. Ce roluri vor avea cei doi actori in The Counselor, regizat de Ridley Scott

Dupa 7 ani, cel mai popular cuplu de la Hollywood ar putea juca din nou impreuna. Brad Pitt ar putea aparea alaturi de Angelina Jolie in The Counselor, al lui Ridley Scott.

Angelina Jolie si Brad Pitt ar putea juca impreuna din nou, dupa 7 ani. Ce roluri vor avea cei doi actori in The Counselor, regizat de Ridley Scott

Dupa ce Michael Fassbender a fost confirmat pentru The Counselor, noul film regizat de Ridley Scott, presa straina scrie ca distributia s-ar putea imbogati cu nume celebre ca Angelina Jolie, Brad Pitt sau Javier Bardem.


Angelina Jolie
ar putea juca in rolul feminin principal, scrie deadline.com. Se pare ca Ridley Scott doreste sa ii aduca pe Brad Pitt si Javier Badem, cel din urma fiind eroul negativ.


"The Counselor" va avea un scenariu scris de  Cormac McCarthy, cunoscut deja la Hollywood pentru ecranizarile romanelor sale, No Country for Old Men sau The Road.


Filmarile ar trebui sa inceapa in iunie si vor avea loc in Europa si va aduce in prim plan un avocat care se implica in niste afaceri murdare cu droguri, dar cand isi da seama ca viata ii este pusa in pericol si vrea sa iasa, e prea tarziu. Rolul principal va fi jucat de Michael Fassbender, cunoscut din X-men:First Class, Inglorious Basterds, 300, Shame si Prometheus. Brad Pitt ar putea juca rolul lui West Ray, un barbat misterios din cauza caruia personajul interpretat de Fassbender devine implicat in treburile murdare ale dealerilor de droguri.
 

 

Momentan, Jolie si Pitt n-au oferit nici o informatie oficiala privind implicarea lor in acest proiect.

 

 

Ridley Scott a descris filmul ca fiind "o poveste despre cum nu ar trebui sa te joci cu raul, sa nu incalci regulile, pentru ca dupa ce te bagi in niste lucruri murdare, nu poti scapa ieftin." a spus Scott citat de Daily Mail.

Studiourile 20th Century Fox, care aduc si Prometheus, cel mai anticipat film al anului, regizat tot de Scott, se vor ocupa de distribuirea si posibil co-finantarea peliculei The Counselor.

Daca Angelina Jolie si Brad Pitt vor fi distribuiti in film, acesta ar fi primul lor film impreuna dupa 7 ani, cand au facut furori in Mr and Mrs Smith. Pelicula a fost un real succes, cu incasari de 478 de milioane de dolari si a creat si una dintre cele mai mediatizate idile amoroase, dupa ce intre Jolie si Pitt s-a infiripat o poveste de dragoste. Cei doi formeaza un cuplu din 2005, cand Pitt a divortat de Jennifer Aniston dupa un mariaj de 4 ani.
 

Pana acum, cei doi actori au ales sa filmeze separat si in alte perioade, pentru ca unul din ei sa fie alaturi de cei 6 copii pe care cuplul ii are.

"De ce nu facem filme impreuna? Pai nu facem orice altceva impreuna? Incercam pe cat posibil sa fim alaturi de copii, macar unul din noi. Plus ca nu ne place sa ne repetam" a spus Brad Pitt in urma cu cateva luni pentru Daily Mail.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies