marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Angelina Jolie nu cantareste mai mult de 35 de kg." Fanii s-au ingrijorat dupa cea mai recenta aparitie a actritei.FOTO

Fotografii recente ale actritei si regizoarei Angelina Jolie, aflata in calatorie la Londra cu copiii, au relansat discutia asupra slabiciunii ei extreme.

Angelina Jolie nu cantareste mai mult de 35 de kg. Fanii s-au ingrijorat dupa cea mai recenta aparitie a actritei.FOTO

Nu este prima oara cand presa mondena acorda atentie greutatii vedetei, dar acum experti in nutritie afirma ca artista, desemnata cea mai sexi femeie din lume in 2004, nu ar cantari mai mult de 35 de kilograme, la inaltimea de 1,70 metri, relateaza Agerpres, citand 7sur7.be.
 

Potrivit RadarOnline, tatal actritei, Jon Voight, si sotul ei, Brad Pitt, sunt amandoi ingrijorati de starea Angelinei Jolie, dar se declara neputinciosi. Actrita nu a vorbit niciodata deschis de anorexie, dar mai multe surse afirma ca ea a fost spitalizata de mai multe ori in tinerete fiindca nu manca destul.

Mama a sase copii, Jolie a suferit enorm la pierderea mamei sale, in 2007, si a slabit mult in acea perioada. In ultimii ani s-a supus unei duble mastectomii (2013) si unei ovariectomii.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies