marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie nu se uita la filmele in care joaca

Actrita din "Wanted" nu suporta sa se priveasca pe marele ecran, pe motiv ca este prea critica si sigur ar gasi ceva care nu i-ar conveni.

Angelina Jolie nu se uita la filmele in care joaca

Filme relationate

"Niciodata nu m-am uitat la filmele mele. Inca nu am vazut "Wanted", am auzit ca este amuzant.Mi se pare ca procedez corectca atunci cand ma uit la cevasasesizezdaca nu e facut destul de bine", a spus Angelina ,citata de Femalefirst

Cu toate ca este atat de critica , Angelina Jolie a fost foarte incantata de colaborarea pe care a avut-o cu regizorul Clint Eastwood pentru filmul "Changeling" cu care a participat de curand la Festivalul de Film de la New York.

"Imi doresc sa mai joc pentru el. Chiar imi caut de lucru," a adaugat actrita.

La randul sau, Clint Eastwood a fost si el incantat de prestatia actritei si chiar i-a propus sa ia parte la noul sau film "The Human Factor'" care are la baza povestea presedintelui Africii de Sud , Nelson Mandela.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies